Aydın İl Afet ve Acil Yardım Planında Su ve Kanalizasyon Hizmetleri Grubu Başkanlığını yürüten Aydın Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ve Aydın Belediyesi Sivil Savunma Uzmanlığınca "Afet, Acil Yardım Planı Su ve Kanalizasyon Hizmet Grubu" bilgilendirme toplantısı yapıldı.
Aydın Belediyesi'nde gerçekleştirilen toplantıya, İl Afet ve Acil Durum Müdürü Recep Coşkun, Su ve Kanalizasyon Hizmetleri Grubu adına Aydın Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürü Hakan Olkaç, Aydın Belediyesi Sivil Savunma Uzmanı Hanife Munglay ile Aydın Belediyesi, Aydın İl Özel İdaresi, Aydın Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü, Aydın Orman İşletme Müdürlüğü, DSİ 21. Bölge Müdürlüğü personelleri katıldı.
Toplantıda, muhtemel bir afette su ve kanalizasyon işlerinin nasıl yürütüleceği, afetler için yapılan hazırlıklar, afet anında en hızlı ve en etkin çalışmalarda bulunabilmek, afetten önce nasıl bir planlama çalışmasının yapılması gibi konular aktarıldı. Ayrıca katılımcılara 1999 Marmara depremi görüntülerinden oluşan video sunumu izlettirildi.
(MB-İK)

01.02.2013 11:59:37 TSI

Editör: Wan Haber