Aerobik Jimnastiğin kalbi Balıkesir'de atacak. Kulüpler arası Aerobik Jimnastik Türkiye Şampiyonasının bu yıl 3 Mart 2013 tarihinde Balıkesir'de yapılacağı bildirildi. Kurtdereli Spor Salonunda yapılacak şampiyonaya tüm illerden yaklaşık 150 sporcunun katılması bekleniyor.
Aerobik Jimnastik Türkiye Şampiyonası'na Balıkesir'den de 10 sporcunun katılacağı açıklandı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü yetkilileri, Türkiye Şampiyonası için çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü belirtti. Şampiyonanın bu yıl Balıkesir'de düzenlenecek olmasından dolayı çok mutlu olduklarını söyleyen Jimnastik Antrenörü Cemil Aldemir, "Çalışmalarımızın sonucunu seyircilerimizin destekleriyle almak istiyoruz" diyerek tribün desteği istedi. Balıkesir Jimnastik Gençlik ve Spor Kulübü Antrenörü de olan Aldemir, "3 Marttaki şampiyona güzel ve çekişmeli geçecek. Bu yüzden Balıkesirli jimnastik severlerin desteklerine ihtiyacımız olacak. Şampiyonada yarışacak tüm jimnastikçilere şimdiden başarılar diliyoruz" diye konuştu.
Türkiye Şampiyonasında Balıkesir'i; Selda Yöntem, Aysun Aysu, Zeynep Yıldırım, Gizem Ay, Güneş Hanım Menekşe, Sinem Tuyan, Gökçe Uçar, Rüya Koç, İrem Gülşah Alan ve Eylül Candan temsil edecekler.
(YU)

05.02.2013 17:24:12 TSI

Editör: Wan Haber