Akdeniz Oyunları Komitesi Başkanı (ICMG) Amar Addadi, Mersin'deki çalışmaların ilerleyişini beğendiklerini belirterek, Global olarak kendimize ve size güvenimiz sonsuz. Çok başarılı bir organizasyonla Akdeniz Oyunları gerçekleştirilecektir. Biz hazırız" dedi.
Akdeniz Oyunları Komitesi Başkanı Addadi, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan'ı makamında ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulundu. Başkan Özcan'ın makamında gerçekleşen ziyarette konuşan Addadi, yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirerek, "Oyunlara çok yaklaştık. O yüzden son sürat hep birlikte koşturuyoruz. Bütün altyapının hızla devam ettiğini ve birçok bölümünün tamamlandığını memnuniyetle görüyoruz" diye konuştu.
Gelinen noktada bilgi alışverişinin ve iletişimin çok iyi ilerlediğini kaydeden Addadi, "Şubat ayında koordinasyon komitemiz, Nisan ayında ise yönetim kurulu olarak çalışmaları gezeceğiz. Global olarak kendimize ve size güvenimiz sonsuz. Çok başarılı bir organizasyonla Akdeniz Oyunları gerçekleştirilecektir. Biz hazırız" ifadelerini kullandı.
Büyükşehir Belediye Başkanı Özcan ise 2013 Akdeniz Oyunları'nın Mersin'e verilmesinde Addadi'nin çok büyük katkısının olduğunu söyledi. Özcan "Sayın Başbakanın mektubu ve 500 milyon TL yardımı neticesinde spor tesisleri yüzde 80 aşamasında bitirilmek üzere. Biz de Büyükşehir Belediyesi olarak yolları, altyapıyı, kanalizasyonu ve içme suyunu götürüyoruz" şeklinde konuştu.
Akdeniz Oyunları için gerekli desteği şimdiye kadar verdiklerini, bundan sonra da vermeye devam edeceklerini dile getiren Özcan, sözlerini şöyle sürdürdü: "Üzerimize düşen görevi yüzde 80-90 bitirmiş durumdayız. Sadece asfalt ve aydınlatma işleri kaldı. Bunları bitirince yolları Akdeniz Oyunları'na hazırlamış oluyoruz. Diğer spor tesisleri de büyük bir hızla sürüyor. Komitenin bu konuda huzurlu olmasını diliyoruz."
(KYM-Y)

18.12.2012 16:22:03 TSI

Editör: Wan Haber