Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Ödemiş Şubesi'nin ocak ayında gerçekleştirdiği 11. olağan kongresinde yeniden seçilen Hikmet Güriş ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Bekir Keskin'i ziyaret etti.
Ödemiş Belediyesi'nin uyguladığı projeleri yakından takip ettiklerini ve desteklediklerini belirten ADD yetkilileri, Kültür Merkezi'nde bulunan çok amaçlı salon ve sergi salonunun hizmete sunulmasıyla ilçedeki büyük bir eksikliğin giderildiğini ifade ettiler. ADD Ödemiş Şubesi yönetim kurulu üyeleri, bundan böyle etkinliklerini Kültür Merkezi'nde yapmak istediklerini söylediler.

"KÜLTÜR MERKEZİ TÜM ETKİNLİKLERE HAZIR"
Belediye Başkanı Keskin, "Ödemiş, her geçen gün gelişerek büyüyor. Kültür Merkezimizde bulunan 300 kişilik çok amaçlı salon, Belediyemiz ya da diğer kurumlar ve kuruluşlar ile sivil toplum örgütlerinin düzenleyeceği panel, konferans, seminer, söyleşi, imza günü, müzik dinletileri, tiyatro ve opera gibi tüm kültür-sanat etkinliklerine ev sahipliği yapacak kapasitede ve kalitededir. Amacımız kentimizde yapılan etkinliklere solan anlamında destek olmak ve vatandaşlarımız rahatça ulaşmasını sağlamaktır" dedi.
(AG-ERG-Y)

13.02.2013 07:56:27 TSI

Editör: Wan Haber