Sakarya AK Parti İl Kadın Kolları Başkanlığı tarafından "81 ilde 81 AK Orman" projesi kapsamında fidan dikimi gerçekleşti.
Fidan etkinliğinde konuşan Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Fevzi Kılıç, "Değerli hanımefendileri, gelecek nesillere çok güzel bir çevre bırakma adına yapmış oldukları proje için tebrik ediyor, teşekkür ediyorum" dedi. AK Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu ise, "Türkiye artık erozyon ile mücadele eden, orman alanlarını büyüten, geliştiren, koruyan, kollayan ve tahribatına izin vermeyen, daha duyarlı bir anlayışla yönetilen bir ülke haline gelmiştir" dedi.
AK Parti Sakarya İl Kadın Kolları Başkanlığı, "81 ilde 81 AK Orman Projesi" kapsamında bir fidan dikim etkinliği düzenledi. Fidan dikim etkinliğine Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Fevzi Kılıç'ın yanı sıra AK Parti Sakarya İl Başkanı Recep Uncuoğlu, İl Kadın Kolları Başkanı Ebru Kavasoğlu, Orman Bölge Müdür Yardımcısı Yaşar Sarı ve partililer katıldı. Etkinlikte ilk olarak konuşan İl Kadın Kolları Başkanı Ebru Kavasoğlu, "Sakarya'da 50 bin kadın üye adına fidanlar dikilerek AK ormanlar yeşerecek. Katılan ve destek veren herkese çok teşekkür ediyorum" diye konuştu. Orman Bölge Müdür Yardımcısı Yaşar Sarı ise proje kapsamında 50 bin fidan dikileceğini belirterek ormanlara duyarlı projeleri için Kadın Kolları'nı tebrik etti.
Konuşmasına, başlattıkları proje için kadın kollarını tebrik ederek başlayan AK Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu, "Orman bölge müdürlüklerimiz ve bakanlıklarımızın birçok kampanyasıyla Türkiye artık erozyon ile mücadele eden, orman alanlarını büyüten, geliştiren, koruyan, kollayan ve tahribatına izin vermeyen, daha duyarlı bir anlayışla yönetilen bir ülke haline gelmiştir. Günlük hayatımızın teknolojiyi, enerjiyi tükettiği her noktada doğadan aldığımızı geri vermek adına çok önemli bir çalışmaya imza atılıyor. Bugün eş zamanlı olarak tüm illerimizde gerçekleşen bu programda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Allah hepsinden razı olsun" diye konuştu.
Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Fevzi Kılıç gerçekleştirilen bu etkinliğin gelecek adına umut verici ve çok değerli bir çalışma olduğunun altını çizdi. Başkanvekili Kılıç, "Değerli hanımefendilerin gelecek nesillere çok güzel bir çevre bırakma adına yapmış oldukları proje için tebrik ediyor, teşekkür ediyorum. Hakikaten yağan yağmura aldırmayan çok güzel bir kalabalık var. 81 ilde 81 AK Orman Projesi'nde emek veren, destek veren herkesi canı gönülden tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.
(RKO-UU)

07.12.2012 18:32:26 TSI

Editör: Wan Haber