Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta iki Ege ekibinin mücadelesi nefes kesiyor. Evinde krallığını ilan eden Aydınspor 1923 ile deplasmanda çizdiği grafikle göz dolduran Dardanelspor'un yarışı dikkatleri üzerine topluyor.
21.haftası geçilen ligde uzun süredir liderlik koltuğunda oturan, Aydın'da oynadığı maçlarda taraftarıyla bütünleşerek rakiplerini eli boş gönderen Aydınspor 1923, 1 puan farkla liderlik koltuğunda oturuyor. Rakibine evinde ve deplasmanda mağlup olmasına rağmen zirve inadını sürdüren Dardanelspor ise yakın takibiyle Efeler'i rahatsız ediyor.
3 MAÇ ÇETİN GEÇECEK
Lider Aydınspor 1923, önündeki üç maçta önce play off iddiası bulunan Manavgat Evrensekispor'u evinde ağırlayacak, daha sonra düşmeme mücadelesi veren İskenderunspor 1967'ye konuk olacak olan siyah-beyazlı ekip, 24.haftada play off iddiası bulunan Hacettepe'yi konuk edecek. İkinci sıradaki Dardanelspor ise, bu hafta sonunda Doğu deplasmanında Batman Petrolspor'a konuk olacak. Daha sonra düşmeme mücadelesi veren Adıyamanspor'u ağırlayacak olan Boğaz ekibi, 24.haftada ise şu anda üçüncü sırada yer alan Sivas 4 Eylül Belediyespor'a konuk olacak.
Aydınspor 1923 teknik direktörü Selahaddin Dinçel yaptığı açıklamada, ligde kolay maç kavramının olmadığını söyledi. Her takımın bir iddia için sahada savaş verdiğini belirten Dinçel, rakiplerinden ziyade kendi performanslarının önemli olduğunu söyledi. Dinçel, istikrarlı gidişatın sürdüğünü kaydederken, her haftayı ayrı ayrı değerlendirdiklerini, "Sezon sonunda şampiyon olacağız" dedi.
(GY-MB-İK)

12.02.2013 17:19:51 TSI

Editör: Wan Haber