Antalya 2. Kitap Fuarı Cam Piramit'te kapılarını açtı.
Tüm Fuarcılık Yapım (TÜYAP) A.Ş. tarafından Türkiye Yayıncılar Birliği işbirliği ile Antalya Valiliği, Antalya Büyükşehir Belediyesi, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası'nın (ATSO) katkılarıyla düzenlenen Antalya 2. Kitap Fuarı Cam piramit'te düzenlenen törenle kapılarını açtı.
Açılışa Antalya Valisi Ahmet Altıparmak, Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mustafa Akaydın, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Çetin Osman Budak, Akdeniz Üniversitesi Rektör Yardımcısı Muharrem Kılıç, Türkiye Yayıncılar Birliği Başkanı Metin Celal, TÜYAP Kitap Fuarlar Danışma Kurulu Başkanı Doğan Hızlan, TÜYAP Kültür Fuarları Genel Koordinatörü Deniz Kavukçuoğlu katıldı.
Antalya'da 7'den 70'e tüm kitapseverlerin yoğun ilgi gösterdiği fuara 77 yayınevi eserleri ile katıldı. 17 Şubat Pazar gününe kadar açık kalacak kitap fuarında söyleşi, panel, şiir dinletisi gibi 20 etkinlik ve imza günlerinde 200 yazar okurlarla buluşacak.
2. Antalya Kitap Fuarı kapsamında, Banu Avar, Can Dündar, Canan Tan, Doğan Hızlan, İlber Ortaylı, Muzaffer İzgü, Nedim Gürsel, Şükrü Erbaş, Türkan Şoray, Uykusuz Dergisi Çizerleri ve Penguen Dergisi Çizerleri kitapseverlerle buluşacak.
(SÇ-SK-Y)

13.02.2013 14:19:56 TSI

Editör: Wan Haber