Mersin'de yapılacak olan 2013 Akdeniz Oyunları için, organizasyon heyeti tarafından 'Akdeniz Oyunları Mersin 2013' konulu slogan yarışması düzenlendi.
2013 Akdeniz Oyunları Koordinatörlüğü'nden yapılan açıklamada, 2013 Mersin XVII. Akdeniz Oyunları Genel Koordinatörlüğü ile Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği Mersin Şubesi tarafından ortaklaşa düzenlenen yarışmanın temel amacının, XVII. Akdeniz Oyunları hakkında kamuoyunun dikkatini çekmek ve Mersin'in ulusal ve uluslararası düzeyde tanıtımını sağlamak olduğu bildirildi.
Yerel düzeyde müsabakaları izleyenlerin sayısını arttırmanın yanı sıra spor yapma bilincinin gelişimine katkıda bulunmak gibi amaçlar da hedefleyen yarışmaya başvuruların, 4 Ocak 2013 tarihine kadar XVII. Akdeniz Oyunları resmi web sitesi olan 'mersin2013.gov.tr' adresinden yapılabileceği ifade edildi. Sonuçları 18 Ocak 2012 tarihinde açıklanacak yarışmada en iyi sloganın sahibine tablet bilgisayar, ikinciye cep telefonu, üçüncü olan slogana da dizüstü bilgisayar hediye edilecek. Seçici Kurul Teşvik Ödülü'nü almaya hak kazanan yarışmacılar ise bisiklet ile ödüllendirilecek.
Yarışmanın katılım şartları, seçici kurul ve yarışma takvimine ilişkin ayrıntılı bilgilerin web sitesinde yer aldığı belirtildi.
(HSK-Y)

09.12.2012 14:29:36 TSI

Editör: Wan Haber