Taşlı Masaj

Sıcak taş masajı, volkanik bazaltı taşlar ile uygulanan ve taşların termal sıcaklıklarında istifade edilerek yapılan bir masaj yöntemidir. Taşlar, masaj için özel seçilmiş ve ısıyı uzun süre bünyesinde tutabilen volkanik taşlardır. Dolayısıyla masaj süresince taşların ısısının korunarak vücuttaki bölgelerine ısının iletilmesi sağlanır.

Derin Doku Masajı

İsveç masajı ve bali masajı gibi masaj yöntemlerinin eksik ya da yetersiz kaldığı durumlarda kulunç ve kas sertleşmelerinin yoğun bir şekilde gerçekleştirildiği kişiler için uygulanan, cilt tabakalarının daha derininde bağ dokularını ve derin dokuyu hedef alan ve daha sert bir basınç uygulamak suretiyle yapılan bir masaj çeşididir.

Van Terapi ve Masaj Salonları

Klasik Yağlı Masaj

Ovma, dairesel hareketler ve sert vuruşların vücuda kısmen ya da tamamen uygulanması şeklinde ortaya çıkan spa şeklinde klasik masaj teknikleri denilmektedir. Spor terapisi olarak da bilinen klasik masaj hareketleri sporcuların fiziksel girişimlerinde de uygulanmaktadır.

Thai Masajı

Genel itibariyle kasları gevşetmek için belirli bölgelerdeki şişlikleri hafifletme, gerilme ve burkulma gibi sakatlanmalarda iyileşmeyi hızlandırmak amacıyla uygulanır. Uzman kişiler, esnetme ve germe teknikleri ile bireylere müdahale eder ve sinirlere uygulanan baskıyla da kişinin stresinin atılmasına yardımcı olunur.

Van Terapi ve Masaj Salonları

Kese Köpük

Belirli aralıklarla uygulanılan kese köpük masajının bireylerin ciltlerinin ışıltılı ve sağlıklı bir görünüme kavuşabilir. Masaj amacıyla oldukça fazla fayda sağladığı bilinmektedir. İnsanların bütün vücutlarının keselenmesi, cansız sağlıksız ve tabakalarını cilt yüzeyinden arındırılması ile cildin nefes alarak dışarıdan da oksijen almasını sağlamaktadır.

Van Terapi ve Masaj Salonları

Aroma Terapi

Bu masaj yönteminin en önemli faydalarından biri stresi azalttığının bilinmesidir. Aromatik yağlar sayesinde bu masaj seansından sonra insan vücudundaki stres ve olumsuz duygular tamamen kaybolacaktır. İnsanın vücudu, zihni ve ruh uyumu içinde dengeleme ve daha çok huzur daha çok mutluluk elde edilmesi artık kaçınılmaz olacaktır.

Yukarıda zikredilen masaj türlerine ek olarak 40’a yakın Ortadoğu ve Asya ülkelerinin masaj yöntemlerinin uygulandığı Van terapi ve masaj salonları ile iletişime geçmek ve bütün yorgunluğun, halsizliğin, rahatsızlıkların ve iş ya da hayatın getirmiş olduğu bütün olumsuz duyguların uzaklaştırılması artık mümkün olmaktadır.

Editör: Wan Haber