Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil’e Kaçış sendromu teşhisi konulmuş ve uzun bir süre hastanede tedavi altına alınmıştı. Erbil kök hücre tedavisi ile sağlığına kavuşmuş ve hastaneden taburcu edilmişti. Ekranların sevilen yüzü zor günleri geride bıraktı. Öte yandan unutulmaz yarışma programı Çarkıfelek ile ekranlara geri dönmeye hazırlanan Mehmet Ali Erbil hastalık döneminde kendisini yalnız bırakmayan dostu Ercan Avşar’a kendi evinde doğum günü partisi düzenledi.

ERCAN AVŞAR 12 BİN DOLARLIK SAATİ GÖRÜNCE GÖZLERİNE İNANAMADI
Hastane sürecinde Mehmet Ali Erbil ile yakından ilgilenen ve onu bir an olsun yalnız bırakmayan Ercan Avşar için düzenlenen kutlama Instagram'dan da paylaşıldı. Erbil paylaştığı videoda " Bugün oyuncu arkadaşım Ercan Avşar'ın doğum günü ve bizimle birlikte kutluyor. Allah nice sağlıklı yıllar nasip etsin. Elimiz boş değil bizim de karınca kararınca bir hediyemiz var. Allah olmayanlara versin iyi günlerde kullan" diyerek arkadaşına büyük bir sürpriz yaptı. Ünlü şovmen, 12 bin dolarlık saati yakın dostuna hediye etti.

"AĞABEY CİDDİ MİSİN? GERÇEK Mİ BU?"
Erbil'in kutudan çıkararak koluna taktığı, ünlü bir markaya ait saati gören Avşar gözlerine inanamadı. Şaşkına dönen Avşar "Ağabey ciddi misin? Gerçek mi bu?" ifadelerini kullandı.
Canlihaber

Editör: Wan Haber