Koronavirüs ile mücadele kapsamında 81 ilde yürürlüğe konulan sokağa çıkma sınırlaması sona erdi. İçişleri Bakanlığı'nın yayınladığı genelge ile, arife gününden itibaren başlayan ve 81 ilde Ramazan Bayramı süresince uygulanılan sokağa çıkma sınırlamasının hemen ardından, 2 ay gibi bir zamandır açık olmayan KAHVEHANE ve çay ocağı benzeri alanların ne zaman açılacağı merak edilip arama motorlarında araştırma yapmaktadırlar.. 

Kahvehaneler ne zaman açılacak?

Peki Kahvehaneler Ne Zaman Açılacak?

2 ay gibi bir zamandır devam etmekte olan ve sosyal yaşamı büyük oranda etkileyen sınırlandırmaların ne zaman biteceği merak edilmektedir. Özellikle de kahvehanelerin yeniden ne zaman faaliyete geçeceği araştırmaktadır. İşte konuya ilişkin bütün ayrıntılar haberimizde..

Mart ayından itibaren açık olmayan KAHVEHANE ve kafe gibi yerlerin tekrardan vatandaşlara hizmet edeceği tarih, son günlerde merak konusu olmaktaydı. Sosyal mesafe kuralları sebebiyle pek çok sektörde hizmetin durmasının hemen ardından binlerce kafeterya ve benzeri mekanlarda kapatılmıştı.

Kahvehaneler ne zaman açılacak?

Ramazan ayının sona ermesinden itibaren uygulanan kısıtlama ve sınırlandırmalarda kademeli bir şekilde rahatlama meydana gelecek. Restoranlar, cafe ve lokantaların normalleşme sürecinin ikinci yarısı olan haziran ayı ortasında açılması planlanan Kahvehaneler, restoranlarda maske ve mesafe kuralı zorunlu olacak, sandalye sayısı azaltılacak. 

Editör: Wan Haber