Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde düzenlenen imza törenine; TFF Başkanı Nihat Özdemir, Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören, A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş'in yanı sıra bir çok yönetici ve yetkili isim katıldı.

Sponsorluk imza töreninde Misli.com'u temsilen konuşan eski TFF Başkanı ve Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören, Türkiye'de futbol ekonomisinin yapılanmasında Nihat Özdemir yönetimindeki Türkiye Futbol Federasyonu'nun zorlu ancak önemli bir göreve soyunduğunu belirtirken, alt liglerde bu tür düzenlemelere özellikle ihtiyaç duyulduğunu ve Türk futbolunun, doğru planlama ve tam bir konsensüsle atılacak doğru adımlar sayesinde başarı yakalayacağını söyledi.

"TFF 2'nci ve 3'üncü Lig'in isim sponsoru olma kararı aldık"

Alt liglerin ekonomik olarak güçlendirilmesi ve marka değerinin artırılmasının ülke futboluna büyük katkılarının olacağından hareketle TFF 2'nci ve 3'üncü Ligleri destekleme kararı aldıklarını belirten Yıldırım Demirören, "Misli.com olarak odağımız Türk sporu. Futbol, basketbol ve voleybol sporlarına bugüne kadar verdiğimiz desteği devam ettirirken, ilgimizi alt liglere de yönlendirerek ülke sporuna daha fazla değer katmak, futbolumuzun marka değerini alt liglerle birlikte yükseltmek ve bu sayede futbol ekonomisini büyütmek amacıyla TFF 2'nci ve 3'üncü Lig'in isim sponsoru olma kararı aldık" dedi.

Uygulamayı indiren herkes karşılaşmaları ücretsiz olarak takip edecek

Yıldırım Demirören, statların durumuna göre yayın politikası izleneceğini ifade ederek, Misli.com uygulamasını indiren herkesin karşılaşmaları ücretsiz olarak takip edeceğini de sözlerine ekledi.

"Kazanan Türk futbolu olacak"

Futbolseverlerin özellikle pandemi sürecinde evlerinde maçları izleme imkanı bulacağını vurgulayan Nihat Özdemir, '' Özetle; yayıncısı ve isim hakkıyla 2'nci Lig ve 3'üncü Lig çok daha değerli hale gelecek, kazanan Türk futbolu olacak. Bu anlaşmanın kulüplerimizin ekonomik durumlarını da güçlendireceğine inanıyoruz. Misli.com'un sağlayacağı gelirler, Federasyonumuzun yol yardımları ve Spor Toto'dan alınan isim hakkı da göz gönünde bulundurulduğunda inşallah 2'nci ve 3'üncü Lig'deki tüm kulüplerimiz ekonomik anlamda düzlüğe çıkacak" dedi. 

Editör: Wan Haber