Türkiye Futbol Federasyonu’nun 2. ve 3. Lig maçlarının başlama tarihini 18 Temmuz 2020 olarak belirlemesinin ardından Vanspor Futbol Kulübümüzde toplanma tarihi 20 Haziran olarak belirlendi.

Federasyonun belirlediği uygun şartlar oluşturulacak

Koronavirüs salgının ardından ligiin geri kalanı ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Teknik Direktör Feyyaz Uçar, Türkiye Futbol Federasyonu sağlık kurulunun hazırladığı futbola dönüş protokolüne uygun şartları oluşturmak istediklerini ifade etti. Uçar, “Öncelikle tesislerimizi hazırlamak ve oyuncu sağlığını tehlikeye atmayacak ortamı temin etmek” dedi.

Tesisimiz uygun değil

Vanspor Kulüp Başkanı Servet Yenitürk, daha önce İş Adamı Hasan Aydinç'in İnstagram yayınında yaptığı açıklamada tesislerin yeni kurallara hazır olmadığını açıklamıştı. Başkan Yenitürk, Ligimizde birçok kulüp maçların oynanması için müracaatımızı yaptık.Tesislerde oyuncuların kişilik odalarda kalması gerekiyor. Fakat şuan tesisimiz buna uygun değil. Bizler de ne yapacağımızı açıkçası bilmiyoruz." değerlendirmesinde bulunmuştu. Vanspor.org - WanHaber

Editör: Wan Haber