WanHaber - Haber Merkezi

Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup’da play-off’a kalmayı garanti altına alan Vanspor’da son hafta oynanacak olan Eyüpspor maçı hazırlıkları sürüyor.

Teknik Direktör Serhat Gülpınar’ın Eyüp karşısında play-off maçlarını düşünerek forma şansı bulamayan oyuncuları değerlendirmesi düşünülüyor.

“FİNALİ GÖRMEK İSTİYORUZ”

Play-Off karşılaşmaları öncesi açıklamalarda bulunan Vanspor Teknik Direktörü Serhat Gülpınar, “Play-off grubunda kalarak bir hedefimiz bitti. Şimdi başka bir hedefimiz başlıyor. Eyüp maçından sonra rakibimiz netleşecek. İnşallah finali görmek istiyoruz. İnşallah finalde de üst lige çıkan taraf biz oluruz. Bunun için bütün yüreğimizle mücadele edeceğiz.” şeklinde görüş belirtti.

“BİR ŞEHİR BU KADAR SAHİPSİZ OLAMAZ”

Şehirden destek göremedikleri konusu ile ilgili sitemini dile getiren Teknik Direktör Gülpınar, “O konuda çok yaralarımız var. Bir şehir bu kadar sahipsiz olamaz. Buraya gelen Konya takımı bile siz bu şekilde nasıl buraları yakalıyorsunuz. Diye soruyor. Biz bunu haketmiyoruz. Oyuncu arkadaşlarımız haketmiyor. Sezon başından beri dilimizde tüy bitti bunları dillendirerek. Bu şehir sahipsiz olduğunu bir kez daha gösterdi. Van’ın 5’te biri 10’da biri kadar şehirler inanılmaz sahip çıkıyorlar takıma. Biz geldiğimiz günden bu yana bırakın desteği hep eleştiri gördük. Bu saatten sonra çok da önemli değil. İnşallah şimdiye kadar bizimle beraber bu takımı çıkarmak için elimizden geleni yapacağız. Ama bu şehrin büyüklerine hiç yakışmadı.” Dedi.

Editör: Wan Haber