WanHaber - Spor Servisi

Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup'ta sezon sona ererken play-off mücadelesi veren Vanspor, Sakaryaspor'a elenerek 1. Lig hayaline veda etmişti. Bu sezon kısıtlı şartlarla Vanspor'a play-off oynatma başarısını yakalayan Teknik Direktör Serhat Gülpınar'ın takımda kalıp kalmayacağı merak ediliyordu.

Gülpınar bir açıklama yaparak ayrılık kararını duyurdu.

"GÖNÜL İSTERDİ Kİ KUPAYI ALALIM"

Teknik Direktör Serhat Gülpınar'ın Spor 72'e yer alan veda mesajında, Sevgili Vanspor sevenleri; Öncelikle hepinizi sevgiyle selamlıyorum. Çok yorucu bir sezonu iyisiyle kötüsüyle bitirmiş bulunmaktayız. Sezon içinde yaşadığımız sıkıntıları anlatmaya gerek yok zaten takımı yakından takip edenler biliyor. Play off larda iki maçta da elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık ama maalesef ilk turda elendik. Gönül isterdi ki kupayı alalım ama olmadı. İnanıyorum ki bu takım en kısa zamanda süper lige çıkacaktır." cümleleri yer aldı. 

"GÖREVİMİZİ BİTİRMİŞ BULUNMAKTAYIZ"

Gülpınar açıklamasının devamında şu sözlere yer verdi: "Vanspor'daki görevimizi bitirmiş bulunmaktayız. Van'da olduğumuz süre içinde çok güzel zaman geçirdik ve çok güzel dostluklar edindik. Öncelikle başkanımız Servet Yenitürk, yönetim kurulumuz, futbolcularımız , personelimiz ve taraftarlarımıza bize göstermiş oldukları yakın ilgi ve alakadan dolayı çok teşekkür ederiz. Hepiniz Allah a emenet olun.Hoşçakalin."

Editör: Wan Haber