Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Van Spor FK, Cumartesi günü (yarın) Pazarspor'un konuğu oluyor. Ligin 4. hafta maçında puansız rakibiyle karşılaşacak olan Van Spor FK, sahadan 3 puanla ayrılmak istiyor. Ev sahibi ekip ise, bu karşılaşma ile kötü gidişata dur demenin hesaplarını yapıyor.

KARŞILAŞMA 14:30'DA

Ligin ilk iki haftasında iki beraberlik alan, ardından geçtiğimiz hafta sonu kendi sahasında konuk ettiği Sivas Belediye Spor'u tek golle geçerek hanesine 3 puan yazdıran Van Spor FK, galibiyet serisi yakalamak istiyor.

Sivas Belediye Spor maçı ile elde edilen 3 puanın Pazarspor maçı ile de seriye bağlanmasını arzulayan Van Spor FK, hazırlıklarını ve planlarını galibiyet üzerinne yaptı. Yeni transferleri ile daha alternatifli bir kadroya sahip olan Van Spor FK, Cumartesi günü saat 14.30'da Pazar İlçe Stadı'nda rakibi ile karşı karşıya gelecek.

Van Spor FK, ilk üç maçında 2 beraberlik ve 1 galibiyetle 5 puana ulaşarak 7. sırada yer alırken, ev sahibi Pazarspor ise çıktığı ilk üç lig maçını da kaybetti. Pazarspor, ligde henüz puanla tanışamadı.

HAKEMLER BELLİ OLDU

Bu arada yarın saat 14.30'da Pazar ilçe stadında oynanacak olan Pazarspor – Van Spor FK mücadelesinde görev alacak olan hakemler de açıklandı. Enes Kanpara'nın düdük çalacağı karşılaşmada Tuncay Ercan ve Enes Biroğlu yardımcı hakemlik yapacak. Mücadelenin 4. hakemi ise Göksu Furkan Güngör.

HAFTANIN DİĞER KARŞILAŞMALARI

Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup'ta 4. hafta karşılaşmaları şu şekilde;Bayburt Grup Özel İdare Spor – Kardemir Karabükspor, Elazığspor – Turgutluspor, Sivas Belediye Spor – Serik Belediyespor, Mamak FK – GMG Kastamonuspor, Kırşehir Belediye Spor – Karatay Termal 1922 Konyaspor, Pendikspor – Etimesgut Belediyespor, Bodrumspor A.Ş. - Eyüpspor, Karacabey Belediye Spor A.Ş. - Tarsus İdman Yurdu, Sakaryaspor A.Ş. - Kırklarelispor. Prestij Gazetesi - Umut Tarhan

Editör: Wan Haber