Misli.Com 2. Lig kırmızı grupta ligin 15. Hafta karşılaşmaları Pazar günü oynanacak. 20 takımın mücadele edeceği grupta ilk karşılaşma saat 12.00’de Vanspor ile Turgutluspor arasında oynanacak. Vanspor’un grubundaki son 9 karşılaşma ise saat 13.00’te başlayacak.

Ligin ilk devresi için 5 haftalık bir maraton kaldı.   Zirve hesabı yapan takımlar son 5 haftalık maratonda kaybetmemek ve devreyi zirvede kapatmak için mücadele edecek.

EYÜPSPOR LİDERLİĞİNİ SÜRDÜRÜYOR

Grupta Eyüpspor bir maç eksiğiyle 31 puanla liderliğini sürdürürken. Vanspor ise son haftalarda yakaladığı istikrarlı çıkışıyla 28 puanla ikinci sıraya yerleşti. Turgutluspor’un 27 puanla üçüncü sırada yer aldığı grupta, zirve hesapları yapan 2 takım Kırşehir Belediyespor 1 maç eksiğiyle 22 puanla dördüncü sırada yer alırken, Sakaryaspor ise 2 maç eksiğiyle 22 puanla beşinci sırada yer aldı. 

VANSPOR YOLUNA EMİN ADIMLARLA YÜRÜYOR

Şampiyonluk yarışında istikrarlı bir çıkışla yoluna devam eden Vanspor, son 6 hafta maçlarında 5 galibiyet 1 beraberlik alarak grupta 2. Sıraya yerleşti. Altı haftalık maratonda, 16 puan toplayan kırmızı siyahlı ekip, emin adımlarla yoluna devam ediyor.

Ligde ilk devrenin bitimine 5 haftalık maraton kala yakaladığı istikrarlı çıkışı sürdürmek isteyen kırmızı siyahlı ekip Pazar günü ise sahasında Turgutluspor’u konuk edecek. Ligin 14. Hafta maçlarında Vanspor deplasmanda Kardemir Karabükspor’u 2-0 mağlup ederken, Turgutluspor ise sahasında Kırklarelispor’a 3-1 mağlup olmuştu.

Zirveyi yakından ilgilendiren Vanspor Turgutluspor karşılaşması Pazar günü saat 12.00’de başlayacak. Karşılaşmayı orta hakem, Batuhan Gültek yönetecek.

Vanspor ligin 16. Hafta maçında ise Ankara’da Etimesgutspor’a konuk olacak.Van Bölge Haber

Editör: Wan Haber