TFF 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Van Büyükşehir Belediyespor'un kongresi çoğunluk sağlanamadığı için 13 Nisan Cumartesi günü saat 14:00’a ertelendi.

Çağrıda bulunarak takıma sahip çıkılması gerektiğini belirten Kulüp Başkanı Yenitürk, “13 Nisan’daki kongremizde mutlaka takıma sahip çıkılmasını bekliyoruz. Yönetimde görev alarak Van Büyükşehir Belediyespor’a sahip çıkmalarını istiyoruz. Tabi bu zamana kadar Van Büyükşehir Belediyespor kimsenin umurunda değil, bu da bizleri üzüyor” dedi.

“Büyükşehir Belediyespor kimsenin umurunda değil”

Van Büyükşehir Belediyespor’un kimsenin umurunda olmadığını söyleyen Yenitürk, “Valimizin, milletvekillerimizin, siyasilerimizin, belediyelerimizin, işadamlarımızın Van Büyükşehir Belediyespor’a karşı duyarsız davranmaları, önem vermemeleri bizi üzüyor. Çoğunluk sağlanamadığı ve kimsenin aday olmadığı için kongremizi 13 Nisan Cumartesi gününe erteledik. Beklentimiz birinin Van Büyükşehir Belediyespor’u sahip çıkmasıdır. Talebimiz güç birliği oluşturularak güçlü bir yönetimin takımın başına gelmesidir. Bu zamana kadar üzerimize düşeni yaptık, yapmaya devam ediyoruz. Bundan sonra da elimizden gelen katkıyı sunmaya çalışırız. Umarım 13 Nisan’da yapılacak kongrede Van Büyükşehir Belediyespor’a sahip çıkan olur. Gelin el birliğiyle ilimizin tek profesyonel takımını üçüncü ligden ikinci lige, ikinci ligden birinci lige çıkaralım. Ben yinede takıma sahip çıkma konusunda elimden gelen son gayreti sarf edeceğim. Pazar günü Yeni Orduspor ile deplasmanda karşılaşacağız. Hedefimiz deplasmandan galip gelerek play off iddiamızı sürdürmektir. Yeni Ordu maçından sonra Ankara’ya giderek Cumhurbaşkanımızla stadımızın durumu hakkında görüşmeye çalışacağım. Buradan işadamları, esnaflar ve STK’lara seslenmek istiyorum. 13 Nisan’daki kongremizde mutlaka takıma sahip çıkılmasını bekliyoruz. Yönetimde görev alarak Van Büyükşehir Belediyespor’a sahip çıkmalarını istiyoruz. Tabi bu zamana kadar Van Büyükşehir Belediyespor kimsenin umurunda değil, bu da bizleri üzüyor. İnşallah hayırlısı olacak” ifadelerini kullandı.

 

Kaynak:vansesigazetesi-Rıdvan Can

Editör: Wan Haber