Son iki haftada 2 maçta üst üste kaybeden Vanspor, yarın sahasında konuk edeceği Sarıyer'i mağlup ederek, çıkış yakalamak istiyor.

2021-2022 futbol sezonunda 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden kırmızı-siyahlılar, yarın saat 13.00'te ligin on birinci hafta maçında evinde Sarıyer ile karşı karşıya gelecek.

Ligde oynadığı 10 maçlık periyotta 6 galibiyet, 2 mağlubiyet ve 2 beraberlik alan Vanspor, 20 puanla yedinci sırada yer alırken, rakip Sarıyer ise bu periyotta 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 6 mağlubiyet alarak 10 puanla on beşinci sırada yer alıyor.

Ligde son iki haftada istediği futbolu sahaya yansıtamayan ve 2 maçtan da mağlubiyetle ayrılan Vanspor, yarın sahasında konuk edeceği Sarıyer'i taraftarının desteğiyle mağlup ederek, mağlubiyet serisini sonlandırmak istiyor.

Van Atatürk Şehir Stadyumu'nda yarın saat 13.00'te başlayacak olan zorlu karşılaşmada, iki takım da galibiyet hedefliyor.

Vanspor oynadığı son 5 lig maçında 3 galibiyet ve 2 mağlubiyet alırken, Sarıyer ise 5 maçlık periyotta 4 mağlubiyet ve 1 galibiyet aldı.

GRUPTA DİĞER MAÇLAR

Lider Hekimoğlu Trabzon sahasında ligin son sırasındaki Kahramanmaraşspor'u konuk ederken, ikinci sıradaki Sivas Belediyespor ise beşinci sıradaki Ankaraspor'u konuk edecek.

Üçüncü sıradaki Çorum FK, Bodrumspor'u ağırlarken, dördüncü sıradaki Sakaryaspor ise Adıyaman FK'nın konuğu olacak.

Altıncı sıradaki Bayburt Özel İdarespor, Somaspor'un misafiri olurken, Afjet Afyonspor, sahasında Ergene Velimeşespor ile karşı karşıya gelecek.

Diyarbekirspor, sahasında Etimesgut Belediyespor'u konuk ederken, İnegölspor ise Serik Belediyespor'u ağırlayacak.

Niğde Anadolu FK ise sahasında Turgutluspor ile kozlarını paylaşacak.BölgeGazetesi

Editör: Wan Haber