Misli.com 2. Lig'de sezon tamamlanırken, play-off heyecanı tüm hızıyla devam ediyor.

KARŞILAŞMA SAAT 16:00'DA

Ligi 5. sırada bitirerek play-off grubunda yer almaya hak kazanan Silahtaroğlu Vanspor, play-off ilk maçında Sakaryaspor'u konuk ediyor. 12 Mayıs Çarşamba günü (yarın) saat 16:00'da başlayacak olan karşılaşma Van Atatürk Stadyumu'nda oynanacak. 

SAKARYASPOR VAN'A ULAŞTI

Vanspor'da Sakaryaspor maçı öncesi hazırlıklar sürerken konuk ekip Sakaryaspor ise karşılaşma için Van'a ulaştı. İki takım da oynaaycakları rövanş maçı öncesi avantajlı skor elde edebilmek için ter dökecek. 

SAKARYASPOR İLE 10'UNCU RANDEVU
Play-off çeyrek finalinde karşı karşıya gelecek iki takım daha önce 9 kez karşı karşıya geldi. Bu karşılaşmalarda Sakaryaspor 5 kez kazanırken, Vanspor ise 2 kez kazandı. 2 karşılaşmada beraberlikle sonuçlandı.

Bu sezon deplasmanda oyanan ilk maçta Vanspor, Berk İsmail Ünsal'ın 90'ıncı dakikada kendi kalesine attığı golle 1-0 galip ayrıldı. Yeni Sakarya Atatürk Stadı'nda oynanan maç ise 1-1'lik beraberlikle sonuçlanmıştı.

CANLI YAYIN VAR MI? HANGİ KANALDA?

Vanspor'un Sakaryaspor'u konuk edeceği karşılaşma 2. ve 3. Lig'in yayın haklarını elinde bulunduran Misli.com üzerinden canlı yayınlanacak.  Misli.Com'dan yapılan duyuruda saat 16:00'da oynanacak olan Vanspor Sakaryaspor ve Krıklarelispor Kırşehirspor maçlarının molbil uygulama üzerinden canlı izlenebileceği kaydedildi. 

Editör: Wan Haber