TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden ve kaybettiği puanlardan dolayı play-off potasından da uzaklaşmaya başlayan Van Spor FK, Pazar günü saat 14:30'da kendi sahasında önemli bir maça çıkacak. Play-off yolunda yarıştığı takımlardan biri olan Sakaryaspor A.Ş.'yi konuk edecek olan Van Spor FK, bu maçı kazanarak play-off iddiasını sürdürmek istiyor.

Hafta boyunca bu maçın hazırlıklarını yapan ve geçtiğimiz hafta Etimesgut Belediyespor karşısında kaybedilen puanları bu maçla telafi yoluna gitmek isteyen Van Spor'da tek hedef galibiyet. Feyyaz Uçar yönetiminde hazırlıklarını sürdüren ve bugün yapacağı ter idmanının ardından yarın ki maçı bekleyecek olan Van Spor'da, amaç yeniden çıkışa geçmek.

Play-off yolunda en önemli rakipleri arasında bulunan Sakaryaspor'u eli boş göndermek isteyen Van Spor FK, ardından da hafta içi oynayacağı erteleme maçını da kazanarak yoluna devam etmeyi arzuluyor.

MAÇ, SEYİRCİSİZ OYNANACAK

Çin'in Vuhan kentinde görülen ve kısa zamanda neredeyse tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs nedeniyle, ülkemizdeki tedbirler kapsamında maçların seyircisiz oynanmasına karar verildi. Bu karar doğrultusunda yarın Van'da oynanacak olan Van Spor FK – Sakaryaspor A.Ş. maçına seyirci alınmayacak. Prestij Gazetesi

Editör: Wan Haber