Vanspor, Çarşamba günü deplasmanda karşılaştığı Turgutluspor'u 3-1 mağlup ederek, yoluna namağlup devam ediyor. Ligde oynadığı 6 maçta, 4 galibiyet ve 2 beraberlik alan Vanspor, grupta 14 puanla üçüncü sıraya yükseldi.

Çarşamba günü Turgutluspor karşısında üstün bir futbol ortaya koyan ve rakibini 3-1 mağlup eden Vanspor, çıkışını sürdürdü.

Adıyaman FK'yı 2-1, Diyarbekirspor'u 3-1, Ergene Velimeşe'yi 2-1, Turgutluspor'u ise 3-1 mağlup eden Vanspor, Afjet Ajyonspor ile 2-2, Sakaryaspor ile 0-0 berabere kaldı.

Sezona kısıtlı imkanlarla başlayan Kırmızı-Siyahlılar, grupta üstün bir performans ortaya koymaya devam ediyor. Ligde oynadığı 6 maçta da rakiplerine karşı üstün bir futbol ortaya koyan Vanspor, sahadan 4 galibiyet ve 2 beraberlik almayı başardı.

4 TAKIM AYNI PUANDA

Lider Sivas Belediyespor, Hekimoğlu Trabzon, Vanspor ve Bayburt Özel İdarespor grupta 14 puanla üst sırada yer alıyorlar.

Sivas Belediyespor, averaj farkıyla liderlik koltuğunda bulunurken, Hekimoğlu Trabzon ikinci, Vanspor üçüncü, Bayburt Özel İdarespor ise 14 puanla dördüncü sırada bulunuyor.

Üst sıraları paylaşan 4 takım da 4 maçını kazanırken, 2 maçta ise beraberlikle ayrıldı.

GRUPTA DİĞER MAÇLAR

Sivas Belediyespor evinde Sarıyer'i 3-0 mağlup ederek, liderlik koltuğuna otururken, ikinci sırada yer alan Hekimoğlu Trabzon ise deplasmanda Diyarbekirspor'u 1-0 mağlup etmeyi başardı.

Dördüncü sırada bulunan Bayburt Özel İdarespor deplasmanda Etimesgut Belediyespor'u 2-0 mağlup ederken, beşinci sırada yer alan Ankaraspor ise deplasmanda Ergene Velimeşespor'u 3-0 gibi net bir skorla mağlup etmeyi başardı.

Altıncı sırada yer alan Bodrumspor deplasmanda Serik Belediyespor'a 2-1 mağlup olmaktan kurtulamazken, yedinci sırada yer alan Çorum FK ise deplasmanda Kahramanmaraşspor'u 2-0 yenmeyi başardı.

Sekizinci sırada yer alan Sakaryaspor evinde Somaspor'u 3-0 gibi net bir skorla geçerken, on birinci sıradaki Afjet Afyonspor ise sahasında İnegölspor'u 4-2 mağlup etti.

On altıncı sıradaki Niğde Anadolu FK ise deplasmanda Adıyaman FK'yı 1-0'la geçmeyi başardı.

VANSPOR İÇİN ZORLU PERİYOT BAŞLIYOR

Pazar günü saat 14.30'da sahasında Serik Belediyespor'u konuk edecek olan Van temsilcisi, bir sonraki hafta ise ligin dibine demir atan Kahramanmaraşspor'a konuk olacak. Bu maçın ardından Vanspor için zorlu bir periyot başlıyor.

Ligin dokuzuncu haftasında evinde grubun güçlü takımlarından Sivas Belediyespor'u konuk edecek olan Saffet İşler'in öğrencileri, bir sonraki hafta Bayburt deplasmanında ter dökecek.

Ligin on birinci haftasında Sarıyer'i konuk edecek olan Kırmızı- Siyahlılar, on ikinci hafta maçında Çorum FK deplasmanına gidecek.

On üçüncü hafta maçında evinde yine ligin güçlü takımlarından Bodrumspor ile karşı karşıya gelecek olan Van ekibi, ondördüncü hafta maçında ise Etimesgut Belediyespor deplasmanına gidecek.

Bölge Gazetesi

Editör: Wan Haber