WanHaber - Haber Merkezi

Misli.Com 2. Lig’de ikinci devre maçları bugün oynanan karşılaşmalarla start aldı. Kırmızı Grup’ta mücadele eden Temsilcimiz Vanspor sahasında konuk ettiği Tarsus İdman Yurdu’nu 3-0’lık skorla geçerek ligin ikinci devresini 3 puanla karşıladı.

MAÇIN AYRINTILARI

Karşılaşmanın henüz 9. dakikasında Vanspor’da perdeyi Utku Şen açtı. Utku attığı golle takımını 1-0 öne geçirdi.

Maçın 40. Dakikasında Vanspor’un bu sezon en çok gol atan oyuncusu Sedat Cengiz, bulduğu penaltı golüyle takımını 2-0 öne geçirdi.

Maçın 90. Dakikasında Vanspor adına perdeyi Ömer Yıldız kapattı. Yeni transfer oyuna sonradan dahil olduğu ilk maçında fileleri havalandırarak takımını 3-0 galip konuma getiren golü kaydetti.

YENİ TRANSFERLER SAHADA

Vanspor’un devre arası transferlerinden Emre Özkan ilk 11’de görev alırken, diğer yeni transferler Ömer Yıldız ve Ali Say 70. Dakikada oyuna dahil oldular. Mahmut Emir ise 87. Dakikada Sedat Cengiz’in yerine oyuna girdi.  Yeni transfer Ömer Yıldız takımının 3. Golünü kaydeden isim oldu.

LİDER EYÜP PUAN KAYBETTİ

Vanspor’un şampiyonluk yolunda en büyük rakiplerinden olan lig lideri Eyüpspor deplasmanda Pazaspor ile 3-3 berabere kaldı. Eyüpspor ile lig ikincisi Vanspor arasındaki puan farkı 8'e indi. 

Vanspor’un en yakın takipçisi Turgutluspor ise Kırşehir Belediyespor’a 2-0 kaybetti. Bu sonuçlarla Kırşehir Belediyespor 36 puana yükselerek Vanspor’un 4 puan gerisinde 3. Sıraya yerleşti. Turgutluspor ve Sakaryaspor da Kırşehir’in ardından 36 puanla 4. ve 5. sırada yer aldı.

Editör: Wan Haber