WanHaber - Haber Merkezi

Vanspor Kulüp Başkanı Servet Yenitürk, yeni döneme dair açıklamalarda bulundu. Başkan Yenitürk, 10 gün içerisinde kongre kararı alacaklarını belirterek bu şartlarda yönetim kurulunun devam etmesinin zor olduğunu kaydetti.

10 GÜN İÇERİSİNDE KONGRE KARARI ALINACAK

Başkan Yenitürk açıklamasında, "Yüzde 100 kongre olacak. Bizi terk edip giden yönetimimiz var. 3 kuruş verip de bizi icraya veren yönetimimiz var. Biletlerimizi satıp parasını vermeyen yönetimimiz var. Sahte bilet basıp satan yönetimiz var. Vanspor bu zor şartlarda 3-5 yönetici ile bu konuma geldi. Ben onlara teşekkür ediyorum. Yönteim listemiz 15 kişidir ancak maalesef 3-5 kişi dışında kimse yok. Yönetimde bana maddi ve manevi destek veren kişi sayısı bir elin parmağını geçmez. Bunları basın açıklaması yaparak açıklayacağız." dedi.

BU ŞARTLARDA ÇOK ZOR

Mevcut şarlarda devam etmelerinin çok zor olduğunu belirten Yenitürk, "10 gün içerisinde düşüneceğiz. Güzel bir yönetim oluşturursak açıklamamızı yapacağız. Kongre tarihimizi belli ederek gelip yönetime tekrar talip olabiliriz. Ama şu şartlarda çok zor. Ne böyle bir yönetim oluşturabiliriz. Ne Van’da kimse taşın altına elini koyar. Halen 10 yılın borçlarını taşıyoruz. Eskiden beridir 2 milyon 500 bin TL sigorta prim borcumuz var. 10 yıldır futbolcuların sigortalarını eksik girmişler. Eksik girdiklerinden dolayı 1 milyon 700 bin TL daha ceza geldi kulübe." şeklinde görüş belirtti.

Editör: Wan Haber