Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Van Spor FK, ligin 8. hafta maçında bugün deplasmanda Kırşehir Belediye Spor ile karşı karşıya gelecek. 7. hafta maçında kendi sahasında konuk ettiği Bodrumspor ile 1 – 1 berabere kalarak iki haftalık galibiyet serisi bozulan Van Spor, yeni bir seri için zorlu deplasmanda 3 puan arayacak.

Van Spor FK, zorlu deplasman için dün Ankara'ya, oradan da Kırşehir'e hareket etti. Zor geçmesi beklenen maçtan puan veya puanlarla ayrılmanın hesabını yapan Van Spor FK, üst sıralardan kopmak istemiyor.

Ev sahibi Kırşehir Belediye Spor da, 7. hafta maçında zorlu Kırklarelispor deplasmanından aldığı 3 puanın devamını getirmek istiyor.
Bu maç öncesi ev sahibi Kırşehir Belediye Spor oynadığı 7 maççın 3'ünü kazanırken, 2'sinde sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Ev sahibi ekip, 2 kez de beraberliğe razı oldu. 7 maçlık periyotta 6 gol kaydeden Kırşehir Belediye Spor, kalesinde de 5 gol gördü. 11 puan toplayan Kırşehir Belediye Spor, 7. hafta sonunda 8. sırada yer alıyor.

Van Spor FK ise 7 haftalık bölümde 3 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. 12 puan toplayan Van Spor FK, 5 kez rakip fileleri havalandırırken, kalesinde de 4 gol gördü. Van Spor FK, bu maç öncesi 5. sırada bulunuyor.

Kırşehir Belediye Spor ile Van Spor FK arasında oynanacak olan ve saat 13.00'te başlayacak olan maç Kırşehir Ahi Stadı'nda oynanacak. Müsabakayı hakem Ferhan Kestanlıoğlu yönnetecek. Yardımcı hakemlik görevini ise Sedat Bayrak ve Barış Sun'un yapacağı maçın 4. hakemi de Eren Özyemişcioğlu olacak. Prestij Gazetesi

Editör: Wan Haber