WanHaber - Haber Merkezi

Misli.Com 2. Lig Kırmızı Grup'da mücadele eden Vanspor, 3 Ocak Çarşamba günü (yarın) deplasmanda Kırklarelispor'a konuk olacak. Bu sezon gösterdiği performansla 1. Lig hedefine adım adım yürüyen Kırmızı-Siyahlılar, bu maçı da kazanarak çıkışını sürdürmenin hesaplarını yapıyor.

Temsilcimiz, geçtiğimiz hafta evinde Tarsus İdman Yurdu'nu 3-0 mağlup ederek altın değerinde 3 puanı hanesine yazdırmıştı. Lider Eyüpspor'un da berabere kalarak puan kaybetmesiyle, Tarsus galibiyeti Vanspor'a ilaç gibi gelmişti. Yarın Kırklarelispor karşısına da 3 puan parolasıyla çıkacak Vanspor, bu maçı da kazanarak şampiyonluk iddiası için Lider Eyüpspor'un puan kaybetmesini beklemeye başlayacak.

Ligde şu ana kadar aldığı 7 galibiyet 10 beraberlik ve 3 mağlubiyetle 8. sırada bulunan Kırklareli temsilcisi, 31 puanda bulunuyor. Kırklarelispor, güçlü rakibi Vanspor karşısından puan çıkartarak play-off potasının içerisine girmeyi amaçlıyor. 

EYÜPSPOR SAKARYA KARŞISINDA

Vanspor'un nefesini ensesinde hisseden Lider Eyüpspor ise bu hafta ligin flaş ekiplerinden Sakaryaspor ile karşı karşıya gelecek. Ligde 4. sırada yer alan Sakaryaspor, lider Eyüpspor'dan puan almaya çalışacakken, karşılaşmadan çıkacak skor Vanspor'u yakından ilgilendirecek. 

İŞTE HAFTANIN MAÇLARI

12.00 GMG Kastamonuspor-Bodrumspor (Gazi)
13.00 Etimesgut Belediyespor-Kırşehir Belediyespor (Etimesgut Belediyesi Atatürk)
13.00 Turgutluspor-Mamak (Turgutlu 7 Eylül)
13.00 Kardemir Karabükspor-Pendikspor (Necmettin Şeyhoğlu)
13.00 Bayburt Özel İdare-Sivas Belediyespor (Bayburt Genç Osman)
13.00 Serik Belediyespor-Tetiş Yapı Elazığspor (Serik İsmail Oğan)
13.00 Kırklarelispor-Vanspor (Kırklareli Atatürk)
13.00 Tarsus İdman Yurdu-Pazarspor (Tarsus İlçe)
13.00 Eyüpspor-Sakaryaspor (Eyüp)
13.00 Karatay Termal 1922 Konyaspor-Karacabey Belediyespor (Selçuk Üniversitesi 15 Temmuz)

Editör: Wan Haber