2. Lig Kırmızı Grupta ligin 14. Hafta karşılaşmaları yarın oynanacak. 20 takımın mücadele edeceği 10 karşılaşma saat 13.00'te başlayacak.

Zirve hesapları yapan 4 Takım, Vanspor, Eyüpspor, Sakarya ve Kırşehirspor ligin 14. Hafta maçlarını deplasmanda oynayacak.

Ligin 13. Hafta maçlarında Şampiyonluk hesabı yapan Vanspor, haftayı 1 puanla kapatırken, Eyüpspor, Sakaryaspor  ve Kırşehirspor ise haftayı 3 puanla kapatmıştı. Ligin 13. Hafta maçında teknik direktör Serhat Gülpınar'dan yoksun Serikspor maçına çıkan Vanspor sergilediği güzel futbolunu galibiyetle süsleyememişti. Serikspor maçında verdiği mücadeleyle taraftarların taktirini kazanan Vanspor haftayı 1 puanla 3. Sırada tamamladı.

Serikspor maçı ardından çalışmalara başlayan kırmızı siyahlı ekip yarın deplasmanda Kardemir Karabükspora konuk olacak. Yarın saat 13.00'te Dr. Necmettin Seyitoğlu stadında oynanacak olan karşılaşmayı orta hakem Önder Turgay Demirdak yönetecek. Ligin son 4 haftasında 3 galibiyet ve 1 beraberlikle kapatan Vanspor Kardemir Karabükspor maçından galibiyetle dönerek, Pazar günü oynayacağı Turgutluspor maçına daha moralli çıkmak istiyor.

Vanspor'un yarın deplasmanda karşılaşacağı rakip kardemir Karabükspor grupta galibiyeti olmayan tek takım ve eksi bir puanla son sırada yer alıyor.

Grupta diğer maçlarda ise Lider Eyüpspor deplasmanda Kastamonuspor'a konuk olurken, Kırşehirspor Mamakspor'a ve Sakaryaspor ise Bayburt Özel İdarespor 'a konuk olacak. TFF 2. Lig kırmızı grupta ligin 15. Hafta karşılaşmaları ise 13 Aralık Pazar günü oynanacak.Van Bölge Gazetesi

Editör: Wan Haber