WanHaber - Haber Merkezi

Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig'in ardından 1., 2., 3. ve Bölgesel Amatör Lig müsabakalarının da başlangıç tarihlerini belirledi. TFF, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle ara verilen liglerin başlangıç tarihlerini resmen duyurdu.

Yapılan yazılı açıklamada, "Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, bugün TFF Sağlık Kurulu ile toplantı yapmıştır. TFF Sağlık Kurulu'nun, Süper Lig ve diğer liglerle ilgili görüş ve tavsiyelerinin yanı sıra, Türkiye 2. ve 3. Lig Kulüpler Birliği Derneği'nin yazılı başvuruları dikkate alınarak, yeni bir değerlendirmede bulunulmuştur." denildi. Açıklamada, TFF 2. ve 3. Liglerin başlama tarihi olarak 18 Temmuz 2020 tarihi duyuruldu.

Vanspor 20 Haziran'da topbaşı yapıyor

Temsilcimiz Vanspor, ligin geri kalanındaki 6 hafta için 20 Haziran Cumartesi günü topbaşı yapacak. Tedbirler kapsamında tesisin yeni düzene uyumlu olmadığı bildirilen Kırmızı-Siyahlılarda idmanlar öncesi hummalı çalışma sürüyor. 

Play-Off hayal mi?

Temsilcimiz Vanspor, puan tablosuna bakıldığında 44 puanla 7. sırada yer alıyor. Vanspor'un play-off yolundaki rakipleri hazırlıklarına tam gaz devam ediyor. 

İddiası olan kulüpler antrenmanlara başladı

Ligde şampiyonluk ve play off hedefi olan bir çok takım kalan haftalar için antrenmanlara başlarken, Vanspor'un da yer aldığı bazı kulüpler henüz sahaya çıkmadı. Liglerin geri kalanı hakkında detaylı bilgi verilmemesinden dolayı kulüplerin yol haritasını çizmekte zorluk çektiği öğrenildi.

Editör: Wan Haber