Misli.com 2.Lig Kırmızı Grup'ta ilk devrenin son düzlüğüne girildi.

Oynanacak olan 4 maçın ardından takımlar ilk devreyi tamamlayacak. İlk devrede son 4 maça girilirken Van Spor FK 2. sırada yer alıyor.

Zirve yarışı veren Van Spor FK, ilk devreyi arzuladığı noktada tamamlamak ve devre arasında yeni transferler gerçekleştirerek ikinci yarıya daha da iddialı girmeyi hesaplıyor. Van Spor FK, Etimesgut Belediyespor deplasmanından iyi bir neticeyle dönmek istiyor. Ancak bu deplasmanın zor olacağı da, ev sahibi ekibin iç saha performansına bakılınca anlaşılıyor.

ETİMESGUT SAHASINDA SADECE 1 KEZ YENİLDİ

Şu ana kadar kendi sahasında 6 maça çıkan Etimesgut Belediyespor, sadece 1 mağlubiyet aldı. Kendi sahasında çıktığı 6 maçın 4'ünü kazanan Etimesgut Belediyespor, 1 maçta da berabere kaldı. Genel puan sıralamasında 20 puanla 10. sırada bulunan Etimesgut Belediyespor, Van Spor maçı ile, yeniden bir çıkış yakalamayı amaçlıyor.

Her iki ekibin de puan veya puanlar için mücadele edeceği maçin çekişmeli geçmesi bekleniyor.

KARŞILAŞMA SAAT 13:00'TE

Yarın (Çarşamba) saat 13.00'te Etimesgut Belediyesi Atatürk Stadı'nda oynanacak olan maçı Enver Aydın yönetecek. Müsabakanın yardımcı hakemliklerini ise Uğur Akalp ve Onur Gülter yapacak. Maçın 4. hakemi ise Talha Öztürk olacak.

Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup'ta bugün oynanacak olan diğer maçlar ise şu şekilde;

GMG Kastamonuspor – Kırklarelispor, Karatay Termal 1922 Konyaspor – Tarsus İdman Yurdu, Serik Belediyespor – Karacabey Belediye Spor A.Ş., Kardemir Karabükspor – Sakaryaspor A.Ş., Sivas Belediyespor – Eyüpspor, Turgutluspor – Pazarspor, Pendikspor – Mamak FK, Tetiş Yapı Elazığspor – Kırşehir Belediye Spor, Bayburt Özel İdare Spor – Bodrumspor A.Ş.

Editör: Wan Haber