Diyarbekirspor, Adana Demirspor, Sakarya Spor gibi takımların ardından Vanspor'da kendi kripto parasını çıkarma kararını aldı. İsmi 'Van Spor Token' olarak açıklanan dijital para, takıma gelirde kazandıracak.

Ar-Ge ve tanıtımdan sorumlu başkan yardımcısı M. Akın Dinçer tarafından yapılan açıklamada "Hayatın tüm alanlarını etkileyen dijitalleşme, dünyanın tüm önde gelen kulüplerinin taraftarı ile olan etkileşimini yeniden ele alma sürecini başlattı. Tüketici davranışlarının her geçen gün daha dijitalleştiği günümüzde kripto yatırım araçları hayatın vazgeçilmezleri arasına girerek futbol kulüpleri için yeni bir gelir kaynağı yarattı. 

Yönetim kurulumuzun ortaya koyduğu vizyon ile, köklü ve şanlı klübümüz Van Spor’da “Van Spor Token’’ı çıkarmak İçin kripto borsa firmalarından teklif toplamaya başlamıştır. İnce eleyip sık dokuyarak kulübümüz ve Van Spor Token sahibi taraftarlarımız için en doğru neticeyi kısa bir sürede alarak Van Spor Token’ı taraftarımızla buluşturacağız. 

Bir sponsorluk anlaşması değil uzun yıllara dayanan bir iş birliğiyle sadece mevcut yönetimimiz zamanında değil önümüzdeki yıllarda da kulübümüzün kazanç elde edeceği bir süreç oluşturacağız.

Herkesin bütçesine göre sahip olabileceği Van Spor Token’la, token sahibi taraftarlarımıza çeşitli avantajlar sağlayarak kulübe olan aidiyet duygusunu daha da pekiştireceğiz. 

“Van Spor Token”ı çok yakında Van Sporumuzun merakla bekleyen büyük taraftarının beğenisine bir lansmanla sunacağız." denildi.

Editör: Wan Haber