Ligin namağlup takımlarından Vanspor ile Sivas Belediyespor, Van'da kozlarını paylaşacak. Her iki takım da namağlup unvanını sürdürmek için sahaya çıkacak.

2021-2022 futbol sezonunda 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden kırmızı-siyahlılar, bugün saat 14.00'te ligin dokuzuncu hafta maçında evinde Sivas Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.

Ligin iki güçlü takımının karşı kaşıya geleceği mücadelenin, kıran kırana geçmesi bekleniyor. Namağlup unvanlarını kaybetmek istemeyen iki takımda, kazanmak için sahaya çıkacak.

Vanspor şuana kadar oynadığı 8 maçta 6 galibiyet ve 2 beraberlik alırken, rakip Sivas Belediyespor ise 8 maçlık periyotta 5 galibiyet 3 beraberlik aldı. Grupta liderlik koltuğunda bulunan Vanspor, Perşembe ve Cuma günleri Van Atatürk Şehir Stadyumu'nda yaptığı son çalışmalarla maç öncesi kampa girdi.

Van Atatürk Şehir Stadyumu'nda bugün saat 14.00'te başlayacak olan zorlu karşılaşmada, Yakup Özhan, Anıl Küçükkaraca, Sinan Bilen ve Aykut Sergin hakem dörtlüsü düdük çalacak.

Vanspor 8 maçlık periyotta rakip filelere 17 gol gönderip kalesinde 6 gol görürken, rakip Sivas Belediyespor ise attığı 14 gole karşılık kalesinde sadece 1 gol gördü. Sivas temsilcisi aynı zamanda grupta en az gol yiyen takım konumunda bulunuyor.

MUHTEMEL ONBİRLER!

Vanspor'un bugünkü zorlu mücadeleye Aydın Bağ, Emrah Tacir, Fatih Somuncu, Hamza Küçükköylü, Selim Kayacı, Berat Çetinkaya, Kerem Hakan Vapurluoğlu, Oktay Aydin, Sedat Komi, Barış Gök ve Yakup Demir muhtemel onbiri ile çıkması bekleniyor.

Sivas Belediyespor'un ise Taha Cengiz Demirtaş, Gökhan Çetinus, Uğur Bulut, Yasin Elmas, Alpay Koçaklı, Ozan Kılıçoğlu, Sinan Özkan, Eşref Korkmazoğlu, Yücel Candemir, Enes Yılmaz ve Barış Sağır muhtemel onbiri ile çıkması bekleniyor.

GRUPTA DİĞER MAÇLAR

Üçüncü sırada yer alan Hekimoğlu Trabzon sahasında on altıncı sıradaki Turgutluspor'u konuk ederken, dördüncü sırada yer alan Bodrumspor ise sahasında sekizinci sıradaki Bayburt Özel İdarespor'u konuk edecek.

Beşinci sıradaki Çorum FK sahasında on dördüncü sıradaki Sarıyer'i ağırlarken, altıncı sıradaki Ankaraspor ise on birincisi sıradaki Serik Belediyespor ile kozlarını paylaşacak.

Yedinci sıradaki Sakaryaspor, on ikinci sıradaki İnegölspor deplasmanına giderken, dokuzuncu sıradaki Afjet Afyonspor ise onuncu sıradaki Etimesgut Belediyespor'u konuk edecek.

On üçüncü sıradaki Somaspor sahasında, son sıradaki Kahramanmaraşpor'u ağırlarken, on beşinci sıradaki Diyarbekirspor ise deplasmanda on dokuzuncu sıradaki Adıyaman FK'nın konuğu olacak.

On yedinci sıradaki Ergene Velimeşe ise on sekizinci sıradaki Niğde Anadolu'nun konuğu alacak. Van Bölge Gazetesi

Editör: Wan Haber