İlhan Siyahtaş

Her hafta Salı günleri yapılan basın toplantısı bu hafta Teknik Direktör Namık Altunsoy’un şehir dışında olmasından dolayı Sportif Direktörü Turgay Karatekin tarafından yapıldı.

Geçtiğimiz Pazar günü Erzincanspor deplasmanına giden ve 1-1 sonuç ile hanesine 1 puan yazdıran Büyükşehir Belediyespor’da keyifler yerinde.

Deplasmanda oynan Erzincanspor maçını değerlendiren Sportif Direktörü Turgay Karatekin, “ Hafta sonunda oynadığımız 24Erzincanspor deplasmanına 2 eksik ile gittik. Erzincan’dan puanlar alma hedefindeydik fakat 1 puanla ile döndük. Erzincan deplasmanına gelen taraftarımıza teşekkür ediyoruz. Taraftarlar Derneği Başkanı Ercan Dülger’e teşekkür ediyoruz. Takımımıza ve  Van’a yakışan tavırlar sergilediler. Ben Erzincan maçında her şeyini ortaya koyan futbolcu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. 1-0’da sonra dönüş yapmak zor. Futbolcularımız mücadeleyi bırakmayarak bu dönüşü sağlamayı başardı. Devre arası olan olaylara rağmen bir puan aldık” dedi.

“Çirkin Saldırıyı Kınıyoruz”

24Erzincanspor maçının ilk devre bitiminde yaşanan olayları kınayan Karatekin, “Devre arasında yönetim kurulumumuza yapılan saldırıyı kınıyoruz. Erzincan yönetimini kınıyoruz. Biz bunu Vana yapılan saldırı olarak görüyoruz. Biz gerekli yerlere şikayetlerimizi bildirdik. Bizden sonra gidecek takımları da uyarmak zorundayız. Bundan sonra gidecek takım yöneticilerine daha saygılı davranmaları bizim beklentimizdir” dedi.

“Taraftara Çağrı”

Gölçük maçı için taraftarlara çağrıda bulunan Karatekin, “Gölcük maçı ile kendi sahamızda mağlup olmama serimize devam etmek istiyoruz. Gölcük maçında Salih Tunar dışında herhangi bir cezalı sakat oyuncumuz yok. Taraftarlarımız bizim için çok önemli bu yüzden onların desteğini bekliyoruz. Tüm Vanlıları Gölcük maçına bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Editör: Wan Haber