2021-2022 futbol sezonunda 2. Lig'de mücadele etmeye devam edecek olan Vanspor'da geçtiğimiz Çarşamba günü yapılması gereken Olağanüstü Genel Kurul başkan adayı olmadığından dolayı yapılamamıştı.

Şahabettin Özarslaner Spor Tesisleri'nde yapılması planlanan kongre öncesi delegelerden beklenen yeteri çoğunluk sağlanırken, herhangi bir başkan adayının çıkmamasından dolayı ertelenmişti. Kongre 16 Haziran Çarşamba yapılacak.

2020-2021 futbol sezonunda ligi 69 puanla beşinci sırada tamamlayan ve play-off maçında Sakaryaspor'a elenen Vanspor'un yeni sezonda başkanının kim olacağı merak ediliyor.

2. Lig'de birçok kulüp kongrelerini tamamlayarak, transfer çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürürken, Vanspor'un kongresi ise geçtiğimiz hafta başkan adayı çıkmadığı için gerçekleştirilemedi. Vanspor'un kongresi 16 Haziran Çarşamba günü tekrar yapılacak. 16 Haziran'da da başkan adayının çıkmaması halinde, mevcut yönetimin tekrar aday olması bekleniyor.

Mevcut yönetimin de aday olmaması halinde kulübe kayyum atanma tehlikesi bulunuyor. Yeni sezon öncesi iddialı takımların yer aldığı 2. Lig'de tüm gözler Çarşamba günü yeniden yapılacak olan Vanspor kongresine çevrildi.

Van Bölge Gazetesi: Bişar Ulutaş

Editör: Wan Haber