TFF 2. Lig takımlarından biri olan Bodrumspor deplasmanda Vanspor ile karşılaşıyor. Ligde 20 puanla 8. sırada bulunan Bodrumspor, ligde 24 puanla 5. sırada yer alan Vanspor ile karşılaşıyor.

MAÇ NEREDE SAAT KAÇTA?

14 Kasım Pazar günü Atatürk Şehir Stadı'nda oynanacak maç, saat 13:00'da başlayacak. 

CANLI YAYIN

14 Kasım Pazar günü saat 13:00'da başlayacak olan Van BBSK - Bodrumspor  mücadelesini saat 13.00'da WanHaber.com'da Canlı olarak izleyebilirsiniz

Maç Özeti

2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Vanspor, sahasında ligin güçlü takımlarından Bodrumspor’u konuk ediyor. İlk yarı Bodrumspor'un 2-1'lik üstünlüğü ile sona erdi. Bodrumspor ikinci yarıya golle başladı. Vanspor'un çıkarken kaptırdığı topu önünde bulan Samet, takımını 3-1 öne geçiren golü kaydetti.

Vanspor, ligin on üçüncü hafta maçında sahasında Bodrumspor ile karşı karşıya geliyor.  

Vanspor, Saffet İşler teknik sorumluluğunda sahaya; Aydın Bağ, İlyas Ekiz, İsmet Kavuştu, Yakup Demir, Barış Gök, Selim Kayacı, Fatih Somuncu, Oktay Aydin, Emrah Tacir, Sedat Komi ve Hamza Küçükköylü onbiri ile çıktı.

Bodrumspor ise İsmet Taşdemir teknik sorumluluğunda sahaya; Ali Türkan, Üzeyir Ergün, Onur Akbay, Süleyman Özdamar, Ali Eren İyican, Sergen Yatağan, Burhan Eşer, Halil İbrahim Sevinç, Samet Yalçın, Oğuzhan Doğan ve Berk İsmail Ünsal onbiri ile çıktı.

Van Atatürk Şehir Stadyumu’nda saat 13.00’te başlayan karşılaşmayı Selim Özen, Burak Gültek, Barış Çiçeksoyu ve Mehmet Terece hakem dörtlüsü yönetiyor.

15. dakikada Bodrumspor golü buldu. Sağdan gelişen atakta Berk İsmail ortaladı, Oğuzhan ceza alanı içinde dokundu ve takımını öne geçiren golü attı:0-1

35. dakikada Bodrumspor ikinci golü buldu. Gelişen atakta topla buluşan ve kaleci Aydın ile karşı karşıya kalan Oğuzhan kendisinin ve takımının 2. golünü kaydetti.

40. dakikada gelişen Vanspor atağında topla buluşan Sedat Komi, fileleri havalandırarak farkı 1'e indiren golü kaydetti.

İlk yarı Bodrumspor'un 2-1'lik üstünlüğü ile tamamlandı.

Maçta ikinci yarı başladı.

Bodrumspor ikinci yarıya golle başladı. Vanspor'un çıkarken kaptırdığı topu önünde bulan Samet, takımını 3-1 öne geçiren golü kaydetti.

Editör: Wan Haber