WanHaber.com - ÖZEL

Vanlı Voleybolcu İnegöl Belediye Spor oyuncusu Burak Yalçın, şuanda formasını giydiği İnegöl Belediye Spor'da 9 numaralı formasıyla ter döküyor. Kısa sürede takımın vazgeçilmezi haline gelen Vanlı Burak Yalçın, hedefinin TVF Efeler Ligi olduğunu söyledi. Genç yaşında sırasıyla Bitlis Türşad Spor, Erciş Belediye Spor, Muş Lalezar Spor ve Hakkari Sportif takımlarında oynayan Yalçın, son olarak 2.Lig takımlarından İnegöl Belediye Spor'a transfer olarak ailesini, Vanlı hocalarını ve Van halkını gururlandırdı.

Ligde 5. sırada yer alan İnegöl Belediye Spor'un başarısı için mücadele eden Yalçın, ligde şuanda takım olarak istedikleri sonucu alamadıklarını ancak formasını giydiği takımı en iyi yerlere taşımak için takım olarak durmadan çalıştıklarını ifade etti.

"SPOR HAYATIMDA AİLEM EN BÜYÜK DESTEĞİM OLDU"

19 yaşındaki Vanlı genç yetenek Burak Yalçın, 2009 yılından bu yana Voleybol sporu ile ilgilendiğini ve son olarak İnegöl Belediyespor formasını giydiğini belirterek, "Çocukluğum Voleybol ile geçti diyebilirim. Bu uzun yolculukta şuan Van'da bulunan başta ailem olmak üzere, Van'da ki hocalarımın büyük emekleri oldu. O günleri unutmam mümkün değil. Yolun başında olduğumun farkındayım. Ancak uzun bir yolculuk olacağından da eminim. Eğitim hayatım ve spor hayatımı aynı anda yürütüyorum. Zorlu da olsa hayallerimden vazgeçmeyerek, Van'ı en iyi şekilde temsil etmek istiyorum. Burada da güzel bir aile ortamımız var. İnegöl Belediye Spor Kulübü yöneticilerine, hocalarımıza ve takım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Editör: Wan Haber