Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turunda kendi evinde 90. Dakikada yediği ikinci golle Sivas Belediyespor’a 2-1 mağlup olan Vanspor’da moraller bozuk.

Teknik Direktör Serhat Gülpınar ise transfer sürecine kadar mecburen aynı sporcularla devam edeceklerini vurguladı.

Özellikle gol bölgesinde bir türlü isteneni yapamadıklarını anlatan Teknik Direktör Gülpınar, şimdilik takımdaki oyuncuların yapısını değiştiremediklerini vurguladı.

Özellikle Sivas Belediyespor maçının ilk yarısında yedek oyunculara da şans tanıdıklarını söyleyen Gülpınar, “Evimizde oynadığımız kupa maçında takımımızdaki birçok futbolcuya şans tanıyarak forma verdik. Sadece 1-2 oyuncuya şans veremedik. Hafta içerisinde biraz yoğun çalıştık. Bu maçta biraz da onun yorgunluğu vardı. Bütün oyuncuları görme adına iyi oldu. Bundan sonra sahada sağlam kalabilen, dirençli durabilen, temposu olan oyuncularla devam edeceğiz. Bu maç bizim için açıkçası çok önemli bir veri oldu. Bundan sonraki maçlarda buna göre hareket edeceğiz. İleride çoğalmakta sıkıntı çekiyoruz. Oyuncuların yapısını değiştirme gibi bir şansımız yok. Mümkün olduğu kadar antrenmanlarda söylüyoruz ve kendilerini uyarıyoruz. Ona göre antrenmanlar yapıyoruz. Oyuncunun yapısını değiştiremiyorsunuz. Mümkün olduğunca devre arasına kadar böyle gidecek. Devre arasında önlemlerimizi ona göre alacağız. Mutlaka transfer yapacağız. Baya bir eksiğimiz var. İnşallah devre arasına kadar toplayabildiğimiz kadar puan toplayacağız ve daha sonra duruma yine bakacağız” ifadelerini kullandı.

Öte yandan önceki gün Vanspor’u 2-1 mağlup ederek 4’ncü tura yükselen Sivas Belediyespor ise, Süper Lig’in lideri Fenerbahçe ile eşleşti. (Van Bölge Gazetesi) 

Editör: Wan Haber