Prestij Gazetesi'nden Umut Tarhan'ın haberine göre; geride kalan sezonu 5. olarak tamamlayan ve play-off müsabakalarının ilk turunda elenen Van Spor FK, önümüzdeki hafta içi olağanüstü genel kurul yapacak. Gelecek sezon yine 2. Lig'de mücadele edecek olan Van Spor'da genel kurul sonrası transfer çalışmalarının başlaması bekleniyor.

GEÇTİĞİMİZ SEZONUN GENEL KARNESİ

Geride bıraktığımız sezonda Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Silahtaroğlu Van Spor FK, ligi 5. sırada tamamlamayı başararak play-off'lara kaldı.

Ligde 38 maça çıkan Van Spor FK, 21 galibiyet, 6 beraberlik ve 11'de mağlubiyet aldı. Sezon boyunca rakip kaleleri 59 kez havalandırmayı başaran Van Spor FK, buna karşın kalesinde de 35 gol gördü. Van Spor FK, artı 24 averaj ve 69 puanla ligi 5. sırada tamamladı.

İÇ SAHA KARNESİ

Van Spor FK, geçtiğimiz sezon lig maçlarının 19'unu kendi sahasında oynadı. Bu maçlarda Van Spor FK 11 galibiyet, 4 beraberlik ve 4 de mağlubiyet aldı. İç sahada 30 gol kaydeden Van Spor FK, kalesinde de 15 gole engel olamadı.

DIŞ SAHA KARNESİ

Van Spor FK, 19 lig maçını da deplasmanda oynadı. Bu maçların 10'unu kazanmayı başaran Van Spor FK, 2 deplasman maçından beraberlikle döndü. Van Spor FK, geride bıraktığımız sezonda deplasman maçlarının 7'sinden de eli boş ayrıldı. Deplasman maçlarında 29 gol atan Van Spor FK, 20 golü de kalesinde gördü.

OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL YAPILACAK

Silahtaroğlu Van Spor FK, 9 Haziran 2021 Çarşamba günü Olağanüstü Genel Kurulunu yapacak.

Konu hakkında kulüpten yapılan açıklamada; “Kulübümüz 09.06.2021 Çarşamba günü saat 16.00'da Van Şahabettin Özarslaner Spor Tesislerinde Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı yapacaktır. Gerekli çoğunluk sağlanmadığı takdirde 16.06.2021 Çarşamba günü aynı yerde ve saatte yapılacaktır. Tüm üyelerimize duyurulur.” denildi.

Editör: Wan Haber