WanHaber - Haber Merkezi

Vanspor Kulüp Başkanı Servet Yenitürk, Van Tivi'de yayınlanan Futbol Gündem programının canlı yayınına bağlandı. Bşkan Yenitürk, 2020-2021 sezonunu değerlendirirken şehirden destek göremediklerine dikkat çekti.

"KONGRE SÜRECİNDEN DOLAYI GEÇ KALDIK"

Başkan Yenitürk açıklamasında, "Ben ve arkadaşlarım başarılıyız. Bundan şüphemiz yok. Sıkıntılı bir dönemde takımı yönettik. Kongre sürecinden dolayı tam istediğimiz kadroyu oluşturamadık. 15-20 gün içerisinde bir kadro oluşturduk ve bu kadroyla yola çıktık. Şehrimize play-off heyecanı yaşatmak bize ayrı bir mutluluk verdi. İnşallah bundan sonra Vanspor layık olduğu yere gelir." cümlelerini kullandı.

SİLAHTAROĞLU 3 YILLIĞINA SPONSOR OLDU

Vanspor'un isim sponsorlu olan Silahtaroğlu firması ile ilgili yapılan sözleşme hakkında bilgi veren Başkan Yenitürk, "Silahtaroğlu firması Vanspor’a 3 yıllığına sponsor oldu. Bu sene de bir miktar katkıları oldu. Tabi bundan sonraki süreçte de devam edecektir." dedi.

"FUTBOLCULARIN MAÇ BAŞILARINI ÖDEYEMEDİK"

Vanlı iş insanları Fettah Tamince ve Ferman Yıldırım dışında destek göremediklerini kaydeden Başkan Yenitürk, "Oyuncularımıza ödememiz gereken sadece maç başı ücretleriydi. Biz bunun sadece yüzde 15’ini ödeyebildik. Onların talebi ise yüzde 50’sini ödememizdi. Biz bunu destek göremediğimizden dolayı ödemeyemedik. Eğer ödeseydik ben inanıyorum ki play-off maçında canla başla mücadele edeceklerdi. Onlara da hak veriyoruz. İçeride alacakları var ve bizimle sözleşmeleri bitiyor. Hem alacağını alamayacak hem de sakatlanma riskini göze alıp canla başla mücadele edecek. Gelecek sezon da belki başka kulübe gitme şansı kalmayacak." dedi.

Editör: Wan Haber