Misli.com 2. Futbol Ligi Kırmızı Grup'ta mücadele eden Vanspor, Pazar günü deplasmanda karşılaştığı Mamak FK'yı 5-1 yenerek, 50 puanla üçüncü sıraya yükseldi.

Vanspor'un, Mamak FK karşısındaki gollerini; Burhan Arman, Ali Say(2), Barış Gök ve Emre Özkan atmıştı. Vanspor'un grubunda oynanan diğer maçlarda ise Lider Eyüpspor deplasmanda Bayburt Özel İdarespor'u 3-1 yenerek 68 puanla zirvedeki yerini tamamen sağlamlaştırmıştı. Sakaryaspor deplasmanda Bodrumspor'u 90. Dakikada attığı golle 1-0 mağlup ederek 52 puanla ikinci sıraya yükselirken, Vanspor da aldığı galibiyetle üçüncü sıraya çıkmıştı.

Vanspor'un grubunda; Bodrumspor evindeki mağlubiyetinin ardından 49 puanla dördüncü sıraya gerilemiş, Kırşehir Belediyespor evinde Pazarspor'u 3-0 gibi net bir skorla mağlup ederek 49 puanla beşinci sırada yer almıştı. Kırklarelispor da deplasmanda Pendikspor'u 1-0 yenerek 47 puanla altıncı sırada bulunuyor.

GÖZLER PENDİKSPOR MAÇINDA…

Vanspor, 18 Mart Perşembe günü saat 14.00'te evinde Pendikspor'u konuk edecek.

Vanspor, 50 puanla üçüncü sırada yer alırken, Pendikspor ise 36 puanla on ikinci sırada yer alıyor.

Kırmızı siyahlı ekip 28 haftalık maç periyodunda 15 galibiyet elde ederken, 5 başta beraberlik elde etmiş, 8 maçta ise rakiplerine mağlup olmuş durumda.

Pendikspor'un ise 28 haftada 11 galibiyeti bulunurken, 3 maçta ise beraberlik söz konusu. Pendikspor 14 maçta ise rakiplerine boyun eğdi.

Vanspor rakip kalelere 46 gol atarken, 27 gole engel olamazken, Pendikspor ise rakip fileleri 47 kez havalandırmış, ancak 38 kez kendi kalelerini gole kapatamamış.

LİGDE ZORLU HAFTA

Perşembe günü Vanspor'un grubunda birbirinden zorlu maçlar da oynanacak.

Lider Eyüpspor, Perşembe günü saat 14.00'te, evinde Serik Belediyespor'u konuk ederken, ikinci sıradaki Sakaryaspor ise evinde beşinci sıradaki Kırşehir Belediyespor'u ağırlayacak.

Grup dördüncüsü Bodrumspor deplasmanda Karacabey Belediyespor'un konuğu olurken, altıncı sıradaki Kırklarelispor ise evinde Elazığspor'la mücadele edecek.

Perşembe günü saat 14:00'te Turgutluspor deplasmanda Kastamonuspor iler karşılaşırken, Etimesgut Belediyespor da evinde Sivas Belediyespor'u ağırlayacak.

Tarsus İdmanyurdu evinde Bayburt Özel İdarespor'u, Pazarspor da Mamak'ı konuk ederken, 1922 Konyaspor ise evinde Karabükspor'la oynayacak.

Vanspor, 24 Mart Pazar günü ise deplasmanda Elazığspor'un misafiri olacak. Van Bölge Gazetesi

Editör: Wan Haber