Vanspor Kulüp Başkanı Servet Yenitürk, geçmişte Vanspor’da oynayan herhangi bir futbolcunun alacağının bulunmadığını belirterek, Yaser Yıldız’ın oynamadan para kazanmanın peşinde olduğunu ifade ederek,  Uşakspor’da, Afjet Afyonspor'da aynı şeyleri yaptığını vurguladı. 

Kulüpte herhangi bir sıkıntının olmadığını ve yollarına emin adımlarla devam ettiklerini söyleyen Yenitürk, kimsenin huzurlarını bozamayacağını belirtti. 

“KULÜBÜMÜZDE TRANSFER YASAĞI SÖZ KONUSU DEĞİLDİR”
 Yenitürk, Yaser Yıldız’ın amacının tamamen kulübü yıpratmak olduğunu belirterek, “Yaser Yıldız’ın açıklamalarını çok dikkate almıyoruz. Çünkü tamamen asılsız şeylerdir. Bizim asla transfer yasağımız yoktur. Açıklamasında söylediği gibi bir futbolcu alacağı da yoktur. Bu açıklamaların tamamı iftiradır. Geçmişi belli bir futbolcudur. Uşakspor’da, Afjet Afyonspor’da’ aynı şeyleri yapmış. Burada da aynı şeyleri yapıyor. Oynamadan para almanın peşinde. Hocamızla düşünüp, taşındık. Takıma alınmadığı zaman arkadaşlarının başarısını kabullenemeyen, küfreden, takıma küfreden, küsüp giden böyle bir kişinin bizim camiamızda yeri olmaz. Oynamak istiyorsa, kendisine bir hoca tahsis ettik. Sabah ve akşam saatlerinde antrenman yaparak kendini hazır hissettiği zaman yine buyursun gelsin, takımımızda oynayabiliyorsa oynasın. Takımda bir forma mücadelesi vardır. Formayı kim hak ediyorsa hocamız ona şans veriyor. Hocamız adaletten şaşmaz. Bizler de bunun takipçisiyiz” dedi.
Yenitürk, kimsenin takımın huzurunu bozmaya hakkının bulunmadığını da sözlerine ekledi.

Van Bölge Gazetesi

Editör: Wan Haber