Vanspor Teknik Direktörü Feyyaz Uçar, Skorer'e verdiği ropörtajda Süper Lig'in kalan 8 haftasını yorumlarken flaş açıklamalarda bulundu. 

Uçar, Pandemi sürecinin ardından takımlarda performans düşüklüğü yaşanıp yaşanmayacağı ile ilgili souya "Takımların çoğu sıfırdan başladı. Bazı kardeşlerimiz kendilerini formda tutmak için riskli yollara başvurdu. Özel performans idmanları yaptılar. Futbol bireysel spor olmadığı için takımın tamamıyla yapılan çalışmaların hepsi değerli." dedi.

"Sakatlıkların çok olacağını düşünmüyorum"
Sezon başı hazırlığıymış gibi düşünüp sezona başlarmış gibi davranalıacağını belirten teknik adam "Çabucak bu sezonu bitireceğiz. Sakatlıkların çok olacağını düşünmüyorum. Kalan maçlara göre yükleme yapacaklar. Bazı teknik adamların sezon başı hazırlıkları farklıdır. Skora yansıyan sürprizler bekliyorum. Örneğin; BtcTurk Yeni Malatyaspor'un ilk yarı ve ikinci yarıdaki performansı çok farklı. Şampiyonluğa odaklı bir 8 haftada her şey olabilir." şeklinde konuştu. 

Sergen Yalçın açıklaması
Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'ın zaman verilirse çok şey başarabileceğine dikkat çeken Feyyaz Uçar, "Sadece futbolda değil her konuda zeki bir kardeşimizdir. Oyuncu üzerinde yaratacağı etkiyi pozitif olarak düşünüyorum. Onu desteklememiz gerekir. Sergen nerede istiyorsa orada olmamız lazım. Mutlaka başaracaktır." dedi.

"Beşiktaş çağırırsa hepimiz döneriz"
Teknik Direktör Feyyaz Uçar'a Beşiktaş'tan sportif direktörlük teklifi gelirse ne yapacağı sorulurken "Vanspor FK ile sözleşmem var. Beşiktaş çağırırsa hepimiz döneriz. Sportif direktöre çok mu ihtiyaç var? Bilemiyorum. Varsa da birçok arkadaşım mevcut. Aramızdan kim bu göreve gelirse, hayırlısı olsun" şeklinde cevap verdi.

 

Editör: Wan Haber