Mac Otakara'nın çinli tedarikçilere ilişkin yayınladığı rapora göre, yeni İpad Pro Air yada diğer ismi ile İpad Air 4 e benzer şekilde Lightning portundan vaz geçerek USB-C ile kullanıcıların karşısına çıkacaktır. Bu bağlamda Macbook modellerinde ve İpad uygulamasında başlangıç sergileyen dönüşüm sonrasında sıranın İphpne'a geldiği artık kesinlik kazanmaya başladı.

Yeni İpad Air 4 Birçok Alanda Pro'yu Esas Alacak!
Apple firmasının yeni tabletini mi patronun en küçük versiyonu ile ilgili benzer bir şekilde 11 inç ekran büyüklüğünde bir ekrana sahip olacağı belirtilmektedir. Bu senenin başında ortaya çıkan bu raporlarda aynı şekilde 11 inçlik bir ekran özelliğine sahip olarak kullanıcıların karşısına çıkacağından bahsedilmektedir.

Söz konusu Apple olduğunda akla gelen ilk analistlerden Ming-Chi Kuo firmanın 10,8 inçlik bir İpad uygulaması üzerinde çalıştığını açıkladı ve bu modelin “Air” serisinde bulunacağını açıkladı. Bu bağlamda ekran boyutları uyumluluk içerisindedir.
Yeni tabletin Mini Led Ekrana sahip olacağına dair söylentiler de mevcuttur. Fakat konu ile ilgili net bir değerlendirme yapabilmek amacıyla daha çok erken tüm Bunlara ek bir şekilde 8.5 O da 9 inç büyüklüğünde ekrana sahip olan ip hatminin 2021 senesinde tanıtılacağı dile getirilmektedir. Fakat bu cihazda USB-C yerine Lightning uygulamasına yer verilmeye devam edilecek.

YENİ İPAD AİR, PRO'DAKİ ÖZELLİĞE SAHİP OLACAK

Yeni İpad Pro 2020 Kutusundan Çıkıyor
Apple, 18 Mart tarihli internet sayfası üzerinden düzenlemiş olduğu panelde İpad Pro 2020 ve MacBook Air 2020 modelleri ile karşımıza çıkmıştır. Bu ürünlerin tanıtılmasının hemen ardından bir ay geçti. ve 11 inç ekran ile Yeni İpad Pro 2020 kutu açılışı ile kullanıcıların karşısına çıkmaktadır.

Türkiye Satış Fiyatı
6399 TL başlangıç fiyatı ile Türkiye’de satışa sunulan Bu ürün Magic Keyboard isminde yeni klavye aksesuarı aracılığı ile touchpad yada Apple'nin söylemi ile izleme dörtgeni sahip olabilmesidir Bu sayede adeta bir dizüstü bilgisayar görünüme kavuşmaktadır anca aklına geç Keyboard tienes ülkemizde satışa sunulmuş değil.
 

Editör: Wan Haber