Zaman geçtikçe teknoloji büyümeye ve gelişim göstermeye devam ediyor. Piyasaya sürülen akıllı telefonlar ise vatandaşların gözlerini boyuyor. Türkiye’de de piyasaya sürülen telefonlar, dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.

İşte Karşınızda Türkiye’de Satılan En Pahalı 3 Cep Telefonu!

Huawei Mate  XS: 30.000 TL

Türkiye’de satışa sunulan en pahalı cep telefonu listesinin 1. Sırasında bilinenin Tam aksine yani iPhone değil Huawei bulunuyor. Huawei Mate x fiyatı ile oldukça dikkatleri üzerine çekiyor. Ortalama olarak 30 bin lira gibi bir ücretlendirme ile satılıyor. 8 çekirdeğe sahip olmasının yanında aynı zamanda 8 GB RAM özelliğine sahiptir.

iPhone 12 Pro Max: 20.000 TL

Geçtiğimiz günlerde tanıtımı gerçekleştirilen ve Türkiye piyasasında en pahalı olan telefonlardan birisi de iphone’nin imzasını Taşıyan  İphone 12 Pro Max serisidir. Eşsiz bir özelliğe sahip olmasından kaynaklı olarak 20.000 lira gibi uçuk biri fiyattan satılıyor. 512GB gibi yüksek bir depolama hafızasına sahiptir. Aynı zamanda 6 GB RAM özelliği vardır. Bunun yanında kulaklık ve şarj aleti Telefonla beraber satın alınmayıp ayrı bir ücretlendirme ile satın alınıyor.

Samsung Galaxy  Z Fold 2:  20.000 TL

Samsung firmasının efsanevi serisi olan Galaxy ise Türkiye’de en pahalı telefonlar listesinin 3. Sırasında kendine yer buldu. Yüksek fiyatlar üzerinden satılmasının yanı sıra aynı zamanda eşsiz kullanım özellikleri ve konforuyla da dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Türkiye’de satışa sunulmasından çok kısa süre sonra tükenmesi de oldukça dikkat çekici.

Editör: Wan Haber