Koreli şirketin bir süredir üzerinde çalışmış olduğu Galaxy EM01 S modeli bugün Geekbench ve Wi-fi Alliance sertifika uygulamalarında özellikleri ile sızdırılmış oldu. O adar çok Samsung telefon modeli var ki artık Samsung, yeni telefon modellerine isim bulmakta zorluk çekmeye başladı. Haziran ayında M11 ile piyasaya sürülmesi beklenen telefon SM-MO17F ve SM-MO17F kodlamalarıyla birlikte için model şeklinde kullanıcıların karşısına ve beğenisine sunulacak. Buna ek bir şekilde Geekbench veri tabanlarında görülen bu cihaz, Android 9.0 işletim sistemi ve OneUl ara gözüyle beğeniye sunulacak, fakat cihaz ilerleyen zaman dilimi içerisinde Android 10 sürümüne de güncellenecektir. 

TELEFONUN ÖZELLİKLERİ ŞAŞIRTIYOR !

8 çekirdek işlemci ve 2 GHz hız kapasitesine sahip olan Galaxy M01 S gücünü ve kuvvetini mediatek helio P22 Yonga setinden almaktadır. Depolama olarak ise 32 GB dahili hafızaya sahip olan cihaz 3 GB RAM ile desteklenmektedir. Fakat Samsung dahili hafıza ilginiz edebilmek amacıyla bu telefonda micro SD kartları yer verecek.  Kullanıcıların çok daha rahat bir şekilde kullanım elde etmelerini sağlayacak. Bu nedenle depolama ile ilgili çok daha fazla bir sıkıntı meydana gelmeyecek.


Em01 ile ilgili çok daha fazla bilgi şu anda internetlerin web sitelerinde bulunmamaktadır. Fakat sızdırılan çeşitli bilgilere göre cihaz 19,9 eninde boy oranına sahip 720 x 1560 çözünürlüklü damla çentikli bir ekranı görseli ile kullanıcıların karşısına çıkacaktır. Kamera olarak ise Koreli Firma, bu telefonun arkasında 13 + 2 megapiksel lens özelliklerini ve ön tarafta ise 5 megapiksellik bir selfie kamerasını bulundurmaktadır.

KAMERASI İYİ OLAN BİR TELEFON 

Samsung Galaxy cep telefonu üreticisi olma yolunda hızlı ve güvenli bir şekilde ilerlemektedir. Özellikle de piyasaya sürmüş olduğu bir telefonun daha çok beğenilmesinden sonra yeni modellerini ya da yeni versiyonlarını piyasaya sürerek kalitesini ve güven duygusunu çok daha fazla arttırmayı hedeflemektedir.
 

Editör: Wan Haber