Samsung Galaxy A71 5G Özellikleri

5G destekli telefonlar hızlı bir şekilde satışa sunulmaya başladı. Ancak korona virüsü bu dönemin biraz sancılı geçmesine sebep olmuştu. Yine de teknoloji haberleri aksamadan gelmeye devam ediyor. Samsung 5G desteğiyle beraber orta segment modellerini kullandırtmaya başladı. Bu teknolojinin gecikmelere uğramasında kuşkusuz Huawei’nin yenilikleri de etkili oldu.  ABD ve Çin arasında teknolojik alanda da çekişmeler hızla sürüyor. Şuanda 5G destekli modellerin sayısı çok az. Samsung bunlar arasında iyi bir yere yerleşeceğe benziyor. Telefonun teknik özellikleri arasında RAM 8GB, dahili depolama alanı da 128 GB olarak yer alıyor.

Samsung Galaxy A71 5G Fiyatı Ne Olacak?

Akıllı telefonlarda adından sıklıkla bahsettiren Samsung, 5G üzerine yapmış olduğu çalışmayı ilk olarak ABD’de satışa sunmuş oldu. Bu model Samsung’un ilk orta segment modeli olmuş olacak. Bu sayede modelin fiyatı da merakları gidermiş oldu. Çünkü akıllı telefon severler telefon fiyatlarıyla yakından ilgileniyor ve özellikleri de birçok kişiyi cezp ediyor.

Samsung Galaxy A71 5G fiyat olarak biraz fazla dursa da yine de özelliklerine bakıldığında fiyat iyi bir yere sahip oluyor. Modelin fiyatı 599 dolar olarak ABD’de satışa sunuldu. ABD’de satılan Samsung A71 5G modelinde Snapdragon 765 G yonga seti kullanılıyor ve bu da fiyatın daha da fazla artmasına sebep oluyor. Ülkemizde satışa sunulması beklenen Samsung modelinde ise Exynos 980 kullanılacak ve fiyat olarak da 499 dolar civarında olacak.  Şuan halihazırda Samsung 5G Türkiye’de satılmıyor. Türkiye’de zaten 5G alt yapısı bulunmuyor. O yüzden bir süre daha bu sistemi beklemek zorunda kalacağız. Sistem oturduktan sonra ancak Samsung 5G modeli yaygınlaşabilecek. Gelecekte 5G modeller daha fazla ön plana çıkacağı için birçok insan 5G modellere yönelmeye başladı. Geleceğin teknolojisi 5G bütün telefonlarda kullanılmaya başlayacak. Samsung  da bu anlamda büyük bir adımı atmış bulunuyor.

Samsung Galaxy A71 5G Meraklılarıyla Buluşuyor

Editör: Wan Haber