Redmi Note 9 Pro Kutu Açılışı 
Xiaomi model Ailesi’nin yeni üyesi özelliklede kamera ve donanım tarafındaki performansı ile ön plana çıkmayı başarmaktadır Redmi Note 9 Pro kutu açılışı makalesinden önce kutu açılışını gerçekleştireceğiz, sonrasında ise detaylara hep birlikte bakacağız. Şimdi, dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan sizleri yeni makalemizle baş başa bırakalım İyi okumalar.

Redmi Note 9 Pro Özellikleri
Redmi Note 9 Pro Özellikleri ile ilgili detaylara her zaman olduğu gibi ekran ve tasarım özellikleri ile başlayacağız 6.67 inçlik bir ekran genişliği ile kullanıcıların hizmetine sunulan bu telefonun ekranı 1080X2340 piksel çözünürlük özelliklerine göre oluşturulmuştur. 20:9 oranındaki özelliklerine sahip ekran Gorilla Glass 5 ile korunmaktadır. Aynı şekilde kameralar ve arka gövdede bulunan Gorilla Glass 5 ile koruma özelliği oluşturulmaktadır. Parmak izi okuyucusu telefonu hemen yanında konumlanıyor. Bu şekilde kullanıcıların çok rahat bir şekilde parmak izlerini okutarak telefonun kilit ekranını açmaları sağlanmaktadır. 

Redmi Note 9 Pro gücünü Snapdragon 720G işlemci sisteminden almaktadır. Grafik tasarımı aracılığı ile Andreo 618 GP kullanılmaktadır. Telefonun RAM ve depolama kapasitesi ise 6 GB RAM ve 64 ile 128 Gb olmak üzere 2 çeşit depolama seçeneği ile kullanıcılara sunulmaktadır. Redmi Note 9 Pro, kamera özellikleri ile daha fazla ön plana çıkmayı başarmıştır. Telefonda 48 megapiksel çözünürlük özelliklerinde bir ekran kullanılıyor. Ana kamera 8 megapiksel çözünürlük özelliklerindeki geniş açılı lens ile 5 megapiksel çözünürlük özellikleride Makro lens ve 2 megapiksel çözünürlüğünde derinlik sensörü eşlik etmektedir. Ana kamerası F1.9 diyafram özelliklerine sahip kameranın diğer lenslerinin diyafram özellikleri ise sırasıyla F/2.2, F/2.4, F/2.4 olacak şekilde tasarlanmıştır. Arka kamera kurulumu ile 4K 30 FPS video kaydı gerçekleştirmek mümkündür. Ön gövdesinde ise 16 megapiksel çözünürlük özelliklerinde sadece bir tek kamera kullanılmaktadır. Bu kamera ile de 1080 piksel 30 FPS video kaydı gerçekleştirmek ve slow-motion videolar çekme iki mümkündür. Gövdedeki kameranın diyafram değer özellikleri ise F/2.5 olarak tasarlanmıştır.

REDMİ NOTE 9 PRO KUTUSUNDAN ÇIKIYOR!!!

Redmi Note 9 Pro Fiyatı
Her iki depolama seçeneği de 6 GB RAM ile kullanıcıların karşısına çıkmaktadır. Bu bağlamda Redmi Note 9 Pro fiyatı 6 GB RAM + 64 GB  depolama ürünleri için 3.299 TL olarak belirlenmiş durumdadır. 128 GB depolama alanı ile satın almak isteyen kullanıcıların ise 3599 TL parayı gözden çıkarmaları gerekir.

 

Editör: Wan Haber