Bütün dünya genelinde milyonlarca insanın büyük bir ilgi ile oynadığı, izlediği, takip ettiği pubg Mobile serisinin 18 yeni sezonu ne zaman başlayacağı merak konusu oldu.

Pubg mobile yeni sezon için bir de merak içerisinde beklenmeye başlandı. Birbirinden heyecanlı ve harika 17 sezon boyunca yaşayan pubg Mobile, 18 sezonla beraber aynı zamanda 3 sene kutlamalarını da başlayacak. Oyunun yeni sezonu da çok önemli değişiklikler olması bekleniyor. İşte pubg Mobile 18. sezon ile ilgili merak edilenler haberimizde…

9 Ocak 2021 tarihinde başlangıç gösteren son 17 Power, Mart ayının ortalarına doğru bitmesi bekleniyor. Yeni silah kaplamaları, emojiler ve giysiler çok çeşitli eşyalı kasasından daha sezon 17 tamamlanmasına rağmen bütün oyunseverlerin gözü kulağı Pubg Mobile 18 sezona dönmüş durumda.

Pubg Mobile 18 sezon ne zaman gelecek? Pubg Mobile ne zaman kapanacak? İlgiyle takip edilen mobil oyun pubg Mobile yeni sezon şimdiden merak içerisinde beklenmeye başlandı. Yukarıda sorulan soruların cevapları ve çok daha fazlası bu makalede sizleri bekliyor.

Pubg Mobile 18. Sezon Ne Zaman Başlayacak?

Pubg Mobile 17 sezon, Mart ayının ortalarına doğru bitmesi beklenirken, dikkatler Şimdi de pubg mobil 18. Sezon ne zaman başlayacak? Sorusunun cevabını araştırmaya odaklandı.

Pubg mobile 18. sezon için şimdilik kesin olarak bir şeyi söylemek mümkün değil Ancak, Bir önceki gelen güncellemelerden yola çıkacak olursak Eğer pubg Mobile sezon 18'in Mart ayının ortalarına doğru bir gün içerisinde kullanıcılar ile buluşması bekleniyor. Mobil Birgül 18 sezon, 17 Mart gibi hızla yaklaşan lansman tarihi ile yakın zaman içerisinde oyun severler ile beraber olacak. Her zaman olduğu gibi sezon 17 ya Royal Pass tamamlandıktan sonra RP bölümü, gün boyunca sisteme erişim kesilecek ve oyunculara RP sekmesinden ödüllere ulaşamayacak. Sezon 17 tamamlandıktan sonra oyunseverlerin oyunu rütbesi resetlenecek ve seviye boyunca kazanmış oldukları ödülleri Sezon sonunda tahsis edilecek. 17 sezon tamamlandı ve sonuçları da açıklanmaya başlandı.

Editör: Wan Haber