24 Kasım 2020 tarihinde başlayan tanıtımı yapar lan bu ürün son model akıllı telefonlar arasında bulunuyor.

POCO M3 Temel Donanım Özellikleri Nelerdir?

En önemli özelliklerinin başında bataryasının 6000 mah’lık kapasitesi ile kullanıcıların hizmetine sunulmasıdır. Bu batarya telefonun 17 saat boyunca aralıksız bir şekilde video oynatabilmesi demektir. Kablosuz şarj özelliği bulunmayan bu telefonun 18volt kuvvetinde olan bir hızlı şarj özelliği mevcuttur.

POCO M3 Ekran Özellikleri Nelerdir?

Poco m3 özellikleri genel itibariyle orta segmentindedir. Yenileme hızı 60 Hz olan Bu ürünün ekranının piksel yoğunluğu 395 olarak belirlenmiş, çözünürlüğü ise 1080 x 2340 full HD piksel ve 6.53 inçtir.

POCO M3 Kamera Özellikleri Nelerdir?

Bu ürünün en önemli özelliklerinden bir tanesi ise telefonun 48 megapiksel bir arka kameraya sahip olmasıdır. Diyafram açıklık oranı ise F 1.79 olarak tasarlanmış bu kamerada portre fotoğraf çekimi, otomatik Odak, Makro fotoğraf çekimi, iyi zamanlayıcı ve sahne algılama gibi pek çok özellik vardır.

POCO M3 Fiyatı Ne Kadar?

Poco m3 özellikleri ile beraber edilmiş olan bir diğer hususun fiyatı olduğu söylenebilir. Ancak POCO M3 henüz Türkiye’de satışa çıkarılmadığ için kesin bir fiyat bilgisini vermek yanlış olacaktır.

 Her ne kadar da fiyatı belirlenmemiş olsa da markaya yakın sosyal medya platformlarında yapılan açıklamalara göre yaklaşık olarak 1200 ile 1700 TL arasında bir rakam ile Türkiye’de satışa sunulması bekleniyor.

Editör: Wan Haber