Işın İzleme Hızlandırma Desteği

Işın izleme hızlandırma desteği sayesinde doğal ışık ve yansımalar görülebilecek. Bu durumda grafik kalitesi daha iyi olacak ve daha gerçekçi bir deneyim sunacak.

Cihazda çok gelişmiş bir ses kalitesi kullanılacak. Bu kaliteyi Tempest 3D ses teknolojisi sağlayacak. Bu ses sistemi birçok farklı sesi aynı anda ortaya çıkarabilecek.

Digital Edition

Bu özellik harici disk olmadan Playstation Network üzerinden alınan oyunları oynamanızı sağlayacak. Bu sayede harici bir disk kullanmanız gerekmeyecek.

Playstation 5’in Fiyat Aralığı Ne Olacak?

Playstation 5’in fiyatı henüz net bir şekilde bilinmese de yapılan tahminler yüksek olasılıkta 6500-8000TL civarında olabileceğini gösteriyor. Daha önce benzer tahminler Playstation 4 için yapılmıştı ve ortalama olarak doğru çıkmıştı.

Playstatin 5 Resmi Olarak Ne Zaman Satışa Çıkacak?

Playstation 5’in ne zaman satışa sunulabileceği henüz bilinmezken bu sürecin çok yakın olduğu tahmin edilmekte. 2020 bitmeden Playstation 5 satışa sunulmuş olacak.

Playstation 5 Dual Sense Oyun Konsolu Nasıl Olacak?

Playstation 4’te oyun konsolu olarak DualShock kullanılmıştı ancak Playstatin 5’te farklı olarak DualSense kullanılacak. Bu oyun kolu teknolojiye daha büyük bir uyum gösterecek ve gerçekçi bir oyun deneyimi yaşamanızı sağlayacak. Dualsense’nin en fazla dikkat çeken yönleri titreşim özelliği sunması ve kablosuz olarak şarj edilebilmesi.  Ayrıca oyun kolunda bir mikrofon bulunacak ve bu sayede haberleşmek için anında arkadaşlarınızla konuşabileceksiniz.

Playstation 5 DualSense’nin Belirleyici Özellikleri

  1. DualSense gelişim tetik hissi
  2. DualSense titreşim modu
  3. USB Type-C bağlantı
  4. DualSense kablosuz şarj
  5. Sesle kontrol ve kulaklık sesli iletişim imkanı
  6. DualSense ‘Create butonu

Playstation 5 Resmi Olarak Tanıtıldı

Editör: Wan Haber