Bilindiği gibi Nokia firması, HDM Global firmasının ve Şirket çok kısa bir süre içerisinde yeni akıllı telefon modelleri niye tüketicilerin beğenisine sunacak.

Nokia Firmasının Yeni Ürünlerinde İsim Değişikliğine Gidildi!

2021 senesinde tanıtımını gerçekleştireceği model açısının isimlendirme değişikliğine giden Nokia, '8.3, 5.3, 4.2' isimleri ile değil de Nokia X10 e X20 isimleri ile yeni modellerini piyasaya sürecek. Nokia'nın bu yeni serüvenindeki modellerinden birisi olan NOKİA G10 olacak.

Nokia G10 Özellikleri Neler?

Akıllı telefon modeli ile ilgili aktarılan son dakika gelişmeleri ne göre; 6, 4 inçlik HD + 1 ekran ile tüketicilerin beğenisine sunulacak.

Nokia firması tarafından, resmi bir tarih henüz açıklanmamış olsa da güvenilir bir kaynak, 8 Nisan tarihinde tanıtımının yapılacağını iddia etmişti. Nokia, Android işletim sistemini kullanacak ve 3 GB RAM + 32 GB hafıza ile 4GB Ram 64GB hafıza seçenekleri ile piyasaya sunulacak.

Nokia 10 üzerinden microSD yuvası nadasa yapılacak. Giriş seviyesi bir model olarak piyasaya sürülmesi beklenen Nokia akıllı telefon modeli, 48 megapiksel ana + 5 megapiksel ve geniş açı ile 2 megapiksel derinlik ve 2 megapiksel Makro kameralarında meydana gelecek. 10 volt hızlı şarj destekleyen 4000mah batarya kapasitesine sahip olacak.

Nokia G10 Fiyatı Ne Kadar?

aktarılan bilgilere göre 140 Euro fiyat etiketine sahip olacak.

Editör: Wan Haber